Φοίβος Δεληβοριάς: Η απάντηση για την εμφάνιση μετά το εθνικό πένθος |

at 3:22 μμ
254

“Έχει και ο μακαρθισμός ορισμένων μέσων και ορισμένων λογαριασμών στα σόσιαλ τα όριά του”, καταγγέλλει ο Φοίβος Δεληβοριάς.

Τη δική του απάντηση γύρω από την κριτική που δέχθηκε τις προηγούμενες ημέρες έδωσε ο Φοίβος Δεληβοριάς. Ο γνωστός τραγουδιστής και τραγουδοποιός ήταν μεταξύ των καλλιτεχνών που επέλεξαν να συνεχίσουν τις εμφανίσεις τους, μία ημέρα μετά τη λήξη του τριήμερου εθνικού πένθους λόγω του δυστυχήματος στα Τέμπη.

Με μία μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Φοίβος Δεληβοριάς υποστήριξε την απόφασή του, σημειώνοντας: «Έχει και ο μακαρθισμός ορισμένων μέσων και ορισμένων λογαριασμών στα σόσιαλ τα όριά του. Δεν εμφανιστήκαμε στο «Κύτταρο» παρά μόνο αφού αυτό έληξε και φυσικά μιλώντας και τραγουδώντας για τα παιδιά που χάθηκαν».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Φοίβου Δεληβοριά:

«Δεν έχω καμιά πρόθεση να απομακρύνω τους προβολείς από το έγκλημα στα Τέμπη και από τις πανελλήνιες, ακηδεμόνευτες συγκεντρώσεις που δείχνουν και την ανθρωπιά και την επαγρύπνηση της κοινωνίας μας, όσο κι αν αυτή καθημερινά συσκοτίζεται.

Επειδή όμως έχει και ο μακαρθισμός ορισμένων  μέσων και ορισμένων λογαριασμών στα σόσιαλ τα όριά του, οφείλω να δηλώσω τα εξής:

Είμαι συντετριμμένος, όπως και κάθε άλλος έλληνας από την τραγωδία. Ζήτησα αμέσως με επιστολή μου στην ΕΡΤ να μην προβληθεί η εκπομπή μας τις 3 μέρες του εθνικού πένθους.

Δεν εμφανιστήκαμε στο «Κύτταρο» παρά μόνο αφού αυτό έληξε-και φυσικά μιλώντας και τραγουδώντας για τα παιδιά που χάθηκαν.

Τα ίδια ακριβώς είχα αισθανθεί και πράξει στο έγκλημα του Ματιού. Είχα ακυρώσει τις εμφανίσεις μας στην Ταράτσα και είχα πενθήσει και εξοργιστεί μαζί με όλους.

Πηγαίνω στις συγκεντρώσεις, ακούγοντας το συλλογικό κάλεσμα και εύχομαι να γινόντουσαν και να γίνονται συχνότερα για να σταματήσει κάθε είδους έγκλημα, μικρό ή μεγάλο, από τα δεκάδες που δημιουργεί η μανία για το κέρδος και για διατήρηση στην εξουσία.

Αυτά-και συγνώμη που αναγκάζομαι να γράψω τα αυτονόητα. Τα λέμε όπου υπάρχει μουσική και κοινωνία. Εκεί ήμασταν και εκεί θα είμαστε πάντα».

Σημειώνεται πως σε σχετικό ρεπορτάζ από το Super Κατερίνα τόσο η Νατάσα Μποφίλιου όσο και ο Φοίβος Δεληβοριάς έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις για το θέμα.


Διαβαστε Ακομη

Πηγή

Σχετικά

Back to top