Αλμπάνης: «Νιώθω βαθύτατο οίκτο για τον εαυτό μου κάποιες φορές» [vid] |

at 10:03 πμ
328

Ο Αντίνοος Αλμπάνης αναφέρεται στη φωτογραφία που δημοσίευσε και το Instagram την “κατέβασε”.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Kαλύτερα δε γίνεται» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη θεατρική παράσταση που παίζει αλλά και στη φωτογραφία που δημοσίευσε, αλλά το Instagram τη διέγραψε καθώς παραβίαζε τους κανόνες της εφαρμογής.

Με αφορμή την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, δήλωσε: «Ένιωσα την ανάγκη να έχω κάποιον να προσέχει τη ζωή μου φέτος τον χειμώνα που έπρεπε να ανεβοκατεβαίνω στη Θεσσαλονίκη για παραστάσεις και ανάγκη από κάποιον άνθρωπο να προσέχει το σκυλί μου. Έχω έναν φύλακα άγγελο στη ζωή μου, την πολυαγαπημένη μου Μάνια η οποία φροντίζει πάντα».

Για τη φωτογραφία που «κατέβασε» το Instagram, ο ηθοποιός σχολίασε: «Η ενόχληση η δική μου δεν έχει να κάνει με το ότι κατέβηκε η φωτογραφία, το πρόβλημά μου είναι ότι υπάρχουν 5 μέτρα και 5 σταθμά και δεν τα κατανοώ. Αυτό έχει πολλές προεκτάσεις. Αυτή η ίδια φωτογραφία υπάρχει στο προφίλ του φωτογράφου που με τράβηξε. Άρα εκεί δεν προσβάλλει, αλλά στο δικό μου προσβάλλει. Το άλλο παράδοξο είναι ότι μπορώ τώρα να μπω σε δέκα προφίλ στο Instagram που το περιεχόμενο είναι αδιαπραγμάτευτα πορνογραφικό και που σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να το δείξεις στους δέκτες.

Αυτό που βλέπεις μια κοπέλα στα τέσσερα, με ένα κορδονάκι που να φαίνονται όλα και κάποια λαδάκια να χαϊδεύουν τους γλοτούς και ένα βλέμμα, πάρε με απόψε πάρε με, αυτό δεν παραβιάζει τους κανόνες; Γίνονται διακρίσεις και οι διακρίσεις αποκλεισμούς. Οι αποκλεισμοί δεν είναι δημοκρατία. Θέλω αυτά τα μέσα να είναι δημοκρατικά, αν δεν είναι δεν θέλω να συμμετέχω».

Σχετικά με το εάν εκμεταλλεύεται τη γοητεία του, ο Αντίνοος Αλμπάνης απάντησε:

«Προϋπόθεση για να πούμε πως χρησιμοποιώ την γοητεία μου είναι να πιστεύω ότι γοητεύω, να πιστεύω ότι είμαι όμορφος, να πιστεύω ότι είμαι θελκτικός και δεν τα πιστεύω κάθε πρωί. Υπάρχουν πρωινά που ξυπνάω και σιχτιρίζω την εικόνα μου. Νιώθω βαθύτατο οίκτο για τον εαυτό μου» και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Είμαι επικίνδυνα μοναχικός, αλλά ταυτόχρονα είμαι και πολύ συντροφικός. Περνάω καλά μόνος μου, τα βρίσκω με τον εαυτό μου, δεν νιώθω να μου λείπει κάτι, είμαι πολύ αυτάρκης και αυτό πολλές φορές με κάνει να φλερτάρω με την απομόνωση, αλλά τότε συνειδητοποιώ πόσο πολύ μεγάλη ανάγκη έχω τη συντροφιά, την παρέα, το χάδι, την αγκαλιά κι εκεί είναι που βάζω μπροστά τους μηχανισμούς. Πλέον νομίζω ότι έχω βρει τη δύναμη να δηλώνω ότι έχω ανάγκη από προσοχή και φροντίδα. Έχουμε φτιαχτεί για να μοιραζόμαστε, να προσφέρουμε, να διαθέτουμε τον εαυτό μας και όχι για να ζούμε μόνοι μας».


Πηγή

Σχετικά

Back to top