Πάμελα Άντερσον: Η αποκάλυψη για διάσημο ηθοποιό – «Άνοιξε τη ρόμπα του και…»

at 8:23 μμ
226

Αποφασισμένη για αποκαλύψεις που θα συζητηθούν εμφανίζεται η Πάμελα Άντερσον σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο βιβλίο της, «Love, Pamela» το οποίο κυκλοφορεί μαζί με το ντοκιμαντέρ της στο Netflix στις 31 Ιανουαρίου.

Η Πάμελα Άντερσον ανάμεσα στα άλλα, αποκάλυψε την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στο ξεκίνημα της καριέρας της. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, το 1991 κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της τηλεοπτικής κωμωδίας «Home Improvement»(Ο μαστροχαλαστής) όπου πρωταγωνιστούσε ο Τιμ Άλεν και εκείνη εμφανίστηκε στις δύο πρώτες σεζόν, παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από τον ηθοποιό.

«Την πρώτη ημέρα των γυρισμάτων, βγήκα από το καμαρίνι μου και ο Τιμ ήταν με η ρόμπα του στον διάδρομο… Άνοιξε τη ρόμπα του και μου έδειξε τα γεννητικά όργανα του γρήγορα- ήταν τελείως γυμνός από μέσα. Είπε ότι αυτό ήταν δίκαιο επειδή και αυτός με είχε δει γυμνή. Τώρα είμαστε πάτσι. Γέλασα με αμηχανία», αποκάλυψε η ίδια.

Σήμερα, ο Τιμ Άλεν ο οποίος ήταν 37 ετών την εποχή που αναφέρεται η Πάμελα Άντερσον, κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις της σταρ, αρνήθηκε το γεγονός.
«Όχι αυτό δε συνέβη ποτέ. Ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο» ανέφερε σε δήλωσή του στο Variety.

 


Πηγή

Σχετικά

Η ημίγuμνη ανάρτηση της Emily Ratajkowski

18 Σεπτεμβρίου, 2020
Έχει κάνει μόντελινγκ σε μάρκες σχεδιαστών, συμπεριλαμβανομένων των Dolce & Gabbana, Miu Miu, Versace και Marc Jacobs. Όμως, η Emily Ratajkowski…
Back to top