Δανάη Μιχαλάκη για metoo: «Όταν μπήκα στις Μέλισσες ήξεραν όλοι ότι είμαι σε σχέση και με ποιον» |

at 8:00 πμ
280

«Όταν συμβαίνει αυτό είσαι κάπως προστατευμένη, γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια να εισβάλει κανείς στη ζωή σου», λέει η Δανάη Μιχαλάκη.

Στην εφημερίδα Real και την Κορύνα Μανταγάρη έδωσε συνέντευξη η Δανάη Μιχαλάκη. Η ηθοποιός, που έγινε γνωστή μέσα από το ρόλο της Δρόσως στις Άγριες Μέλισσες, απάντησε και για το κίνημα metoo.

Είδαμε καταγγελίες που σόκαραν το χώρο του θεάτρου. Ο πατέρας σου σε είχε προειδοποιήσει για τέτοια περιστατικά;

Τα ήξερα αυτά τα πράγματα και από τον μπαμπά μου. Και ο μπαμπάς μου και η μαμά μου, γενικά, μου έδιναν συμβουλές. Το καλό είναι ότι, όταν μπήκα σε αυτό το χώρο, κάποιοι ήξεραν ότι ο μπαμπάς μου είναι ο Γιώργος Μιχαλάκης, αλλά όταν μπήκα και στις Μέλισσες ήξεραν όλοι ότι είμαι σε σχέση και με ποιον είμαι. Όταν συμβαίνει αυτό είσαι κάπως προστατευμένη, γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια να εισβάλει κανείς στη ζωή σου. Καλώς ή κακώς παίζει ένα ρόλο αυτό.

Από την άλλη, θέλω να πιστεύω ότι αν ποτέ βρισκόμουν σε μια άβολη κατάσταση, σίγουρα κάπως θα την αντιμετώπιζα και δεν θα την προσπερνούσα, δεν θα το άφηνα να περάσει έτσι, θα έπαιρνα δραστικά μέτρα. Όσο κι αν προσέχεις, δεν ξέρεις από που θα σου έρθει. Πιστεύω, όμως, ότι οι γυναίκες είμαστε δυνατές και μπορούμε να καταφέρουμε πολλά και μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία, αρκεί να μην την προσπεράσουμε. Καμιά γυναίκα δεν είναι μόνη αν κάνει την κίνηση να μιλήσει, είναι και η μόνη λύση.


Διαβαστε Ακομη

Πηγή

Σχετικά

Νέα σειρά Jordan Change Green Clean!

7 Δεκεμβρίου, 2022
Η Jordan είναι σκανδιναβική μάρκα προϊόντων στοματικής φροντίδας με ισχυρή κληρονομιά & εμπειρία, η οποία δραστηριοποιείται από το 1927. ΔΕΙΤΕ…
Back to top