Πολ Νιούμαν: Η σπαρακτική εξομολόγηση για τον θάνατο του γιου του

at 8:15 μμ
327

Στον χαμό του γιου του Σκοτ αναφέρεται ο Πολ Νιούμαν στο νέο βιβλίο απομνημονευμάτων που θα κυκλοφορήσει στις 18 Οκτωβρίου με τίτλο «Paul Newman: The Extraordinary Life of an Ordinary Man».

Το αμερικανικό περιοδικό People εξασφάλισε αποκλειστικά αποσπάσματα από το βιβλίο και θα τα δημοσιεύσει στο τεύχος που θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή, ενώ μέρος αυτού δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του περιοδικού. Σημειώνεται ότι ο Σκοτ πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών και αλκοόλ σε ηλικία 28 ετών το 1978.

Μιλώντας για τον θάνατο του γιου του, ο Πολ Νιούμαν (Paul Newman) λέει: «Συνέχισα να πιστεύω ότι περνούσε μια φάση κακής κρίσης στην εφηβεία. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα ήταν μοιραίο».

«Υπήρχε κάποιος τρόπος να του πω ότι δεν έπρεπε να είναι σαν εμένα;» ρωτάει. «Ότι δεν έπρεπε να κάνει “μάτσο” πράγματα και θα μπορούσε απλώς να είναι ο εαυτός του;» προσθέτει.

«Πολλές φορές έχω πέσει στα γόνατα και έχω ζητήσει τη συγχώρεση του Σκοτ», συνεχίζει. «Ζητώ συγχώρεση για εκείνο το κομμάτι του εαυτού μου που έδωσε την ώθηση για τη δική του καταστροφή. Τι θα χρειαζόταν για να το αποτρέψει αυτό; Δεν είμαι σίγουρος…», καταλήγει ο ηθοποιός.

 

 


Πηγή

Σχετικά

Back to top