Κωνσταντίνος Καζάκος: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον θάνατο του πατέρα του |

at 1:19 πμ
276

Στην παρουσίαση για το Κόκκινο Ποτάμι βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Το δύσκολο φευγιό του αείμνηστου πατέρα του, Κώστα καλείται να διαχειριστεί ο Κωνσταντίνος Καζάκος. Λίγες μέρες μετά τον θάνατο του ηθοποιού Κώστα Καζάκου, ο γιος του προχώρησε στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση για λόγους επαγγελματικούς.

Ειδικότερα, τη νύχτα της Τετάρτης, ο Κωνσταντίνος Καζάκος έδωσε το παρών στην avant premiere της πολυαναμενόμενης σειράς του Μανούσου Μανουσάκη στο OPEN, «Κόκκινο ποτάμι, η συνέχεια». Εκεί ο γνωστός ηθοποιός προσπάθησε να δείχνει χαμογελαστός προς τους δημοσιογράφους ενώ επέλεξε να φορέσει ένα total black look.

Στην επιστροφή του σίριαλ του Μανούσου Μανουσάκη, Κόκκινο Ποτάμι, ο Κωνσταντίνος Καζάκος θα ντυθεί εκ νέου τον ήρωα με τον οποίο και συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό πριν από δύο σεζόν. Ο λόγος για τον Νικολαϊδη, μια σημαντική προσωπικότητα της κοινωνίας της Πόλης καθώς είναι ευυπόληπτος και ευκατάστατος γιατρός και ευτυχισμένος οικογενειάρχης.

Τίποτα όμως δεν προμήνυε την ξαφνική και κατακόρυφη πτώση του Νικολαϊδη. Από το παλάτι του Σουλτάνου βρέθηκε με επιστράτευση στο μέτωπο και από εκεί στα Αμελέ Ταμπουρού, όπου κινδύνεψε ακόμα και η ζωή του. Άνθρωπος με ιδιαίτερη ποιότητα, διασώζεται από ένα Τούρκο και – χάρις σ’ αυτόν – κατορθώνει να ανακτήσει την ελευθερία του αλλά και να εξελιχθεί σε σωτήρα για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του.

Φωτογραφίες: zappIT – Πέτρος Χόντος


Διαβαστε Ακομη

Πηγή

Σχετικά

Back to top