Βασιλική Ανδρίτσου: «Πάλεψα πολύ για να γίνω μητέρα»

at 12:19 πμ
15

Η ηθοποιός Βασιλική Ανδρίτσου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του ΑΝΤ1, “Το Πρωινό” και μεταξύ άλλων μίλησε για την προσπάθειά της να γίνει μητέρα, όταν ήταν 46 ετών.

«Η περίοδος της εγκυμοσύνης ήταν από τις καλύτερες περιόδους της ζωής μου. Ήταν όλα προσχεδιασμένα και όταν έμαθε ότι είμαι έγκυος δεν το πίστευα. Δεν έβαλα τα κλάματα και ομολογώ πως και όταν μου την έδωσε ο γιατρός στην αγκαλιά μου δεν έκλαψα. Την ώρα που την είδα πρώτη φορά, δεν πίστευα ότι αυτό το πλάσμα ήταν μέσα μου», εξομολογήθηκε αρχικά η Βασιλική Ανδρίτσου.

Και πρόσθεσε η ηθοποιός: «Εγώ επειδή έκανα παιδί σε μεγάλη ηλικία, γίνονται κάποιες διαδικασίες όταν θες να κάνεις παιδί σε μεγάλη ηλικία. Πάλεψα πολύ για να γίνω μητέρα. Για εμένα ήταν μια πολύ όμορφη περίοδος, ακόμα και όταν ξεκίνησα τις διαδικασίες που έπρεπε, οι οποίες είναι λίγο περίεργες. Κάθε μέρα κάνεις ένα πρόγραμμα, παίρνεις τις ενέσεις σου, πρέπει να είσαι συνεπείς σε ένα πρόγραμμα. Η διαδικασία δεν πέτυχε με την πρώτη αλλά δεν χρειάστηκε να την κάνω πολλές φόρες».

Όσον αφορά στην κριτική που δέχτηκε για την επιλογή της να κάνει παιδί σε μεγαλύτερη ηλικία, η Βασιλική Ανδρίτσου απάντησε: «Δεν ήρθε ποτέ κάποιος μπροστά μου να μου πει ή να γράψει αρνητικά σχόλια για το γεγονός ότι έγινε μανούλα σε μεγάλη ηλικία. Προφανώς και θα σχολίαζαν τι θέλει αυτή και κάνει παιδί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά δεν με ενδιαφέρει».

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε η Βασιλική Ανδρίτσου


Πηγή

Σχετικά

Back to top