Μια φιλία που δεν πέθανε ποτέ: H φωτογραφία που «πρόδωσε» την επανασύνδεση Μαυρίδη –Τανιμανίδη |

at 2:28 μμ
280

Ο Γιώργος Μαυρίδης βρέθηκε στη Μύκονο για τη βάφτιση των δύο κοριτσιών του Σάκη Τανιμανίδη.

Η μεγάλη κόντρα για λεφτά του Σάκη Τανιμανίδη με τον Γιώργο Μαυρίδη φαίνεται ότι ανήκει στο μακρινό παρελθόν. Οι δύο άνδρες έγιναν γνωστοί μέσω της κοινής τους εκπομπής στο «World Party», που σημείωσε μεγάλη επιτυχία στην τηλεόραση του ALPHA με τα ταξίδια και τις περιπέτειες τους.Μετά το τέλος του ταξιδιωτικού προγράμματος, ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης δεν μιλούσαν βάζοντας μια ανοιχτή παρένθεση στη φιλία τους, που κρατούσε πολλά χρόνια πριν την προβολή της εκπομπής τους. Οι σχέσεις τους φαίνεται να διαταράχθηκαν λόγω οικονομικών διαφωνιών που είχαν για το «World Party», του οποίου η μετάδοση σταμάτησε παρά τα καλά νούμερα τηλεθέασης.

Μία φωτογραφία «πρόδωσε» την επανένωση των δύο φίλων. Ο Γιώργος Μαυρίδης βρέθηκε στη Μύκονο για τη βάφτιση των δύο κοριτσιών του Σάκη Τανιμανίδη.

Μαζί με τον tatoo artist είναι ο φίλος και κουμπάρος του, Γιώργος Κατσινόπουλος. Ο Γιώργος Μαυρίδης είχε, μάλιστα, συνομιλία με τον πατέρα του Σάκη Τανιμανίδη.

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσιεύει η ιστοσελίδα tlife.

Πηγή

Σχετικά

Αλλαγή σελίδας για τον Πάνο Μουζουράκη

10 Αυγούστου, 2021
Μια σημαντική… στροφή στην τηλεοπτική του καριέρα σχεδιάζει ο Πάνος Μουζουράκης. Μετά από συνολικά πέντε σεζόν στην περιστρεφόμενη καρέκλα του…
Back to top