Κώστας Αρζόγλου: “Εμένα δεν θα μου άρεσε να μου έλεγαν να ο κίτσος στο δρόμο” |

at 8:21 πμ
367

“Όχι δεν θα μου άρεσε καθόλου κι αυτό το έχω πετύχει” δήλωσε ο Κώστας Αρζόγλου.

Ο Κώστας Αρζόγλου μίλησε στο Λοιπόν και στον Γιώργο Μουλά για την πολυετή πορεία του στο θέατρο και στην τηλεόραση κι αν θεωρεί αρνητικό το να θυμάται ο κόσμος έναν ηθοποιό από ένα ρόλο του.

Έχετε ένα σπουδαίο βιογραφικό με σημαντικές συνεργασίες και βραβεύσεις, νιώθετε ότι έχετε ανταμειφθεί στο βαθμό που θα έπρεπε;

Από χαρά ή από χρήματα; Δεν περιμένει κανείς να βγάλει χρήματα από το θέατρο. Νομίζω ότι η οικονομική αμοιβή ήταν καλύτερη στην τηλεόραση αλλά αν υπήρχε κάτι που μου άρεσε πολύ ήταν η παράσταση που κάναμε με τον Αλέκο Αλεξανδράκη, το «M. Butterfly» το 1990. Είχαμε συνεργαστεί ξανά με τον Αλέκο αλλά σε αυτό ειδικά είχα ψυχική ανταμοιβή, πετούσα στον ουρανό. Σε κάθε διακοπή για γιορτές κτλ. περίμενα πως και πως να ξεκινήσουμε πάλι. Αυτή η παράσταση με έχει σφραγίσει κι ήταν η μεγαλύτερη ανταμοιβή για εμένα.

«Έχω κάνει 19 τηλεοπτικές σειρές κι έχω καταφέρει να μη με λένε ποτέ με το όνομα του ρόλου μου…» είχατε δηλώσει σε συνέντευξή σας. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις συναδέλφων σας τους οποίους το κοινό φωνάζει με το όνομα του ρόλου. Αυτό θεωρείτε ότι είναι αρνητικό για την πορεία ενός πρωταγωνιστή; 

Εμένα τουλάχιστον δεν θα μου άρεσε. Να μου έλεγαν δηλαδή «να ο κίτσος» στο δρόμο. Όχι δεν θα μου άρεσε καθόλου κι αυτό το έχω πετύχει.


Διαβαστε Ακομη

Πηγή

Σχετικά

Back to top