«Ήταν από τις δυσκολότερες συνθήκες που έχουμε αντιμετωπίσει σε περιοδεία»

at 8:13 πμ
317

Νατάσσα Μποφίλιου:  «Εγώ με βαρύ ιστορικό ιλίγγων χρειάστηκαν φάρμακο για να παίξω»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus


Τις δυσκολίες που αντιμετώπισε σε συναυλία της που έδωσε στο κάστρο του Πλαταμώνα περιέγραψε η Νατάσα Μποφίλιου με μία ανάρτησή της στο Instagram.

«Η συναυλία στο Κάστρο Πλαταμώνα ήταν από τις δυσκολότερες συνθήκες που έχουμε παίξει… Η σκηνή ήταν επικλινής όπως το έδαφος και κυλούσαμε όλοι προς το πίσω. Στην κυριολεξία. Προς τα πίσω. Κάποιοι από μας (εγώ) με βαρύ ιστορικό ιλίγγων χρειάστηκαν φάρμακο για να παίξουν, κάποιοι κατέβηκαν με πολύ πιο γυμνασμένα μπράτσα από την προσπάθεια να σπρώχνουν προς τα μπρος το τσέλο τους και κάποιοι με δάκρυα από την πίεση και τη δυσκολία να παίξουν ένα πιάνο σε γωνία.

Πότε δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το τι θα αντιμετωπίσεις σε μια περιοδεία… Και ζωή να ‘χουμε, έχουμε δει πολλά… Μπορείς όμως να είσαι σίγουρος για ένα πράγμα! Αν είσαι αποφασισμένος να τα δώσεις όλα, no matter what, κάποιος θα είναι εκεί για να τα δεχτεί και να σε κάνει να υποτιμήσεις τόσο πολύ κάθε δυσκολία, που στο τέλος δεν θα θυμάσαι τι χρειάστηκε για να σταθείς στο ύψος της κατάστασης.

Αδέρφια, σας ευχαριστούμε που είστε πάντα αυτός ο ‘κάποιος’. Που είστε πάντα αυτός ο φάρος που μας δείχνει το δρόμο 🌻 Που είστε πάντα αυτοί που τα σβήνουν όλα, εκτός από τα σημαντικά.

Πάμε για τα επόμενα! Σας λατρεύω» έγραψε η Νατάσα Μποφίλιου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


Πηγή

Σχετικά

Πέθανε η Ντενίζ Μπαλτσαβιά |

14 Φεβρουαρίου, 2023
Η ανάρτηση που έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας για την Ντενίζ Μπαλτσαβιά. Σε ηλικία 91 ετών έφυγε από τη ζωή η…
Back to top