Άρης Πορτοσάλτε: Οργισμένος με τον καλεσμένο που έφτασε με βερμούδα στο Προεδρικό Μέγαρο – «Να ξηλωθεί η φρουρά»

at 1:00 μμ
286

Στο Προεδρικό Μέγαρο πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 24/7 η δεξίωση για την 48η επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου υποδέχτηκε εκπροσώπους της πολιτικής ηγεσίας, δημοσιογράφους, αλλά και πρόσωπα από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες να δώσουν το «παρών».

Δες εικόνες από τη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο ΕΔΩ

Από το πρωί της Δευτέρας, όμως, συζητήσεις έχει προκαλέσει ένας καλεσμένος που έφτασε στη δεξίωση φορώντας σαγιονάρες, βερμούδα και ένα ιδιαίτερα χαλαρό πουκάμισο, σε μία αμφίεση που δεν ταιριάζει στην εκδήλωση.

Η τοποθέτηση του Άρη Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΪ:

Από την πλευρά του ο Άρης Πορτοσάλτε ζήτησε να διώξουν τη φρουρά του Προεδρικού επειδή τον άφησαν να περάσει.

«Αυτό είναι ντροπή, ντροπή για την ημέρα, ντροπή προς το πολίτευμα, ντροπή προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Πρέπει να ξηλωθεί η φρουρά που επέστρεψαν σε αυτόν τον κύριο να μπει μέσα. Και επειδή ο άνθρωπος αυτός μοιάζει με κάποιον πρέπει να διευκρινίσει ποιος είναι. Αυτό είναι ντροπή. Τι να πω» είπε ο Αρης Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΙ.

Ποιος είναι ο καλεσμένος με τη βερμούδα

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γιώργο Ευγενίδη, ο κύριος με τη βερμούδα είναι ο Ιωάννης Στρατάκης, μουσικός της Συμφωνικής της ΕΡΤ.

Για να λυθεί το…μυστήριο της ημέρας, ο κύριος με τη βερμούδα φαίνεται πως ήταν ο μουσικός της Συμφωνικής της ΕΡΤ που έπαιξε στο Προεδρικό, ο κ. Ιωάννης Στρατάκης. Και, επειδή δεν ήμουν, δεν ξέρω αν άλλαξε μετά.

— George Evgenidis (@g_evgenidis) July 25, 2022


Πηγή

Σχετικά

Back to top