Κατερίνα Στεφανίδη: Έξαλλη η Ολυμπιονίκης με σχόλια για το σπίτι της που παραλίγο να καεί

at 8:32 πμ
316

Το σπίτι της Ολυμπιονίκη Κατερίνας Στεφανίδη είναι ανάμεσα σε εκείνα που παραλίγο να καταστραφούν από τις φωτιές που έχουν ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στην Παλλήνη.

Το βράδυ της Τετάρτης η Κατερίνα Στεφανίδη που συνηθίζει να εκφράζει τις θέσεις και τις απόψεις της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter προχώρησε σε μια ανάρτηση αναφέροντας πως το σπίτι τους σώθηκε χάρη στον πατέρα της καθώς οι πυροσβέστες δεν εμφανίστηκαν ποτέ.

 «Πήγα για ύπνο αφού μίλησα με τους γονείς μου και μου είπαν ότι η φωτιά ήταν μακρυά. Ξύπνησα με εκατοντάδες κλήσεις και μηνύματα. Το σπίτι το έσωσε ο μπαμπάς μου. Εύχομαι ο εφιάλτης αυτός να τελειώσει σύντομα για όλους τους συνανθρώπους μας που είδαν τις περιουσίες τους να καίγονται», ήταν η πρώτη ανάρτηση της Κατερίνας Στεφανίδη.

Και αυτή προκάλεσε σχόλια, με την πρωταθλήτρια του επί κοντώ να απαντά σε σχόλια που την ενόχλησαν, αποκαλώντας μάλιστα έναν από τους χρήστες «πολιτικοποιημένο γουρούνι». Ήταν χρήστης που τη ρώτησε αν το σπίτι τους κάηκε και έβαλε ένα emoji που κλαίει από τα γέλια.

«Ναι. ο Μπαμπάς σου με Νεροπίστολο το Έσωσε. Δεν Ντρέπεσαι λίγο. αντί να πείτε Ευχαριστώ σε όλους όσους έτρεξαν να βοηθήσουν λέτε “Όλη η Οικογένεια” Αηδίες πίσω από την Κομματική Ταυτότητα.. Όμως τι να περιμένεις από Ζαίους…», έγραψε κάποιος άλλος. Και σε αυτό απάντησε η Κατερίνα Στεφανίδη.

«Σε συγχωρώ γιατί είναι λογικό να πιστεύεις ότι υπάρχουν παντού πυροσβέστες αφού έτσι σου λένε τα κανάλια. Αλλά ναι ο μπαμπάς και οι γείτονες με κλαδιά έσωσαν τα σπίτια. Ό,τι βλέπεις στην τηλεόραση δεν είναι αλήθεια».

 

Πήγα για ύπνο αφού μίλησα με τους γονείς μου και μου είπαν ότι η φωτιά ήταν μακρυά.Ξύπνησα με εκατοντάδες κλήσεις και μηνύματα. Το σπίτι το έσωσε ο μπαμπάς μου.Εύχομαι ο εφιάλτης αυτός να τελειώσει σύντομα για όλους τους συνανθρώπους μας που είδαν τις περιουσίες τους να καίγονται

— Katerina Stefanidi (@KatStefanidi) July 20, 2022

Γελάει ο μεγαλόψυχος. Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά δεν κάηκε πολιτικοποιημένο γουρούνι https://t.co/kY3TTVT8w3

— Katerina Stefanidi (@KatStefanidi) July 20, 2022

 

Σε συγχωρώ γιατί είναι λογικό να πιστεύεις ότι υπάρχουν παντού πυροσβέστες αφού έτσι σου λένε τα κανάλια. Αλλά ναι ο μπαμπάς και οι γείτονες με κλαδιά έσωσαν τα σπίτια. Ότι βλέπεις στην τηλεόραση δεν είναι αλήθεια https://t.co/097okMw8bl

— Katerina Stefanidi (@KatStefanidi) July 20, 2022


Πηγή

Σχετικά

Back to top