Ζωή Γιακουμάτου: «Ο θρόμβος είχε φτάσει μέχρι τον πνεύμονα, σώθηκα λόγω του πατέρα μου» |

at 8:15 πμ
308

«Έκανα θεραπεία με ενέσεις και φορούσα ειδικές κάλτσες μέχρι να γεννήσω», λέει η Ζωή Γιακουμάτου.

Στο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη έδωσε συνέντευξη η Ζωή Γιακουμάτου. Η γνωστή σχεδιάστρια και κόρη του Γεράσιμου Γιακουμάτου μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνη της.

«Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης μου έπαθα θρόμβωση μετά από έντονο πόνο στο πόδι μου. Χρειάστηκε να νοσηλευτώ μία εβδομάδα στο “Μητέρα”, όπου έκανα θεραπεία και ευτυχώς τα πράγματα πήγαν καλά. Ο θρόμβος είχε φτάσει σχεδόν μέχρι τον πνεύμονα και σώθηκα λόγω του πατέρα μου, που είναι γιατρός, γιατί με πίεζε να κάνω τρίπλεξ αγγείων.

Στη συνέχεια φάνηκε ότι έχω θρόμβωση και χρειάστηκε να μείνω στο νοσοκομείο ξαπλωμένη και ακίνητη για μία εβδομάδα. Έκανα θεραπεία με ενέσεις και φορούσα ειδικές κάλτσες μέχρι να γεννήσω», είπε η Ζωή Γιακουμάτου.

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της, η Ζωή Γιακουμάτου είπε: «Έχω μια φίλη που έχει κατάστημα στη Μύκονο και εγώ της φτιάχνω τα ρούχα. Από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο ετοιμάζομαι να επιστρέψω και να βγάλω τη νέα μου συλλογή με τα χειμερινά».


Διαβαστε Ακομη

Πηγή

Σχετικά

Back to top