Λίτσα Γιαγκούση: «Συνάδελφος είχε πετάξει όλα μου τα προσωπικά αντικείμενα από το καμαρίνι μου»

at 6:37 μμ
453

Ένα απρόοπτο περιστατικό που της είχε συμβεί στο παρελθόν σε μια από τις συνεργασίες της περιέγραψε η Λίτσα Γιαγκούση στο περιοδικό «Λοιπόν». 

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, αποκάλυψε πως υπήρξε συνάδελφός της σε συνεργασία σε νυχτερινό κέντρο που είχε πετάξει όλα της τα προσωπικά αντικείμενα από το καμαρίνι της στην πίστα χωρίς ποτέ να μάθει τον λόγο. Ωστόσο, η Λίτσα Γιαγκούση αποκάλυψε πως με τη συγκεκριμένη γυναίκα στη συνέχεια έγιναν φίλες.

«Μου έχουν συμβεί διάφορα. Όπως για παράδειγμα, μια συνάδερφος μου είχε πετάξει όλα τα πράγματα από το καμαρίνι. Θυμάμαι είχα γενική πρόβα κι όλα μου τα προσωπικά αντικείμενα τα είχε βγάλει από το καμαρίνι και τα είχε πετάξει στην πίστα. Δε ξέρω ακόμα για ποιο λόγο το έκανε. Είχα γίνει έξαλλη.

Ήξερα ποια κοπέλα το είχε κάνει αλλά προσποιήθηκα ότι δε γνώριζα καθώς δε μπορούσα να το αποδείξω. Μπορώ να σου πω ότι αργότερα με αυτό το κορίτσι γίναμε φίλες, αλλά δε της είπα ποτέ τίποτα. Δε ξέρει ότι γνωρίζω ότι το έκανε εκείνη» είπε η Λίτσα Γιαγκούση.

Πηγή

Σχετικά

Lopez: Γενέθλια Με Καυτά Φιλιά

Lopez: Γενέθλια Με Καυτά Φιλιά

25 Ιουλίου, 2021
Τα γενέθλιά της σε υπερπολυτελές σκάφος γιόρτασε η Jennifer lopez έχοντας δίπλα της τον αγαπημένο της, Ben Affleck.  Jennifer…
Back to top