Χρίστος Αντωνιάδης: «Όταν σταμάτησα το φλερτ με την κόρη, μου την έπεφτε η μάνα της»

at 12:52 μμ
979
Χρίστος Αντωνιάδης
Χρίστος Αντωνιάδης: «Είχα εμμονική θαυμάστρια, 2 με 3 φορές έχει τύχει, και σε βαθμό που πήγα στην αστυνομία, Έστελνε μηνύματα συνέχεια».

Άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη παραχώρησε ο Χρίστος Αντωνιάδης. Ο αγαπητός τραγουδιστής  μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε για τους λόγους που παλαιότερα είχε διακόψει  το τραγούδι, αλλά και για τις εμμονικές θαυμάστριες που έπρεπε να αντιμετωπίσει.

Χρίστος Αντωνιάδης

Χρίστος Αντωνιάδης: «Μου έχουν χαμηλώσει μικρόφωνα»

«Το νέο μου τραγούδι είναι το “Δεν τρέχει τίποτα”. Κυκλοφόρησε πριν ένα μήνα και είναι μπαλάντα. Αν και σπάνια βγάζω μπαλάντες, μου άρεσε πολύ αυτό το τραγούδι και μπήκα στον πειρασμό», είπε αρχικά ο Χρίστος Αντωνιάδης.

Ο Χρίστος Αντωνιάδης μίλησε για το λόγο που τον έκανε να σταματήσει το τραγούδι, ο οποίος δεν ήταν άλλος από τον ανταγωνισμό: «Αλίμονο, βίωσα ανταγωνισμό, σε βαθμό που ενοχλεί. Ένας λόγος που είχα σταματήσει ήταν αυτός.

Μου έχουν χαμηλώσει μικρόφωνα, κάθε βράδυ σε ένα μαγαζί με το που έβγαινα δεν άκουγα, άρχισα να έχω πρόβλημα στη φωνή μου. Μπαίνει ο ηχολήπτης να δει τους ενισχυτές, και είχαν βάλει κάποιες κοπέλες καρέκλες και τραπέζια για να φτάσουν τους ενισχυτές ήχου, για να με χαμηλώσουν την ώρα που θα βγω. Αυτές ήταν τελευταίες και καταιδρωμένες, όπως κι έμειναν σε όλη τους τη ζωή».

Χρίστος Αντωνιάδης

«Έστελνε μηνύματα συνέχεια»

Ο Χρίστος Αντωνιάδης στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τα παράτησα. Κάπου ίσως είχα βαρεθεί, δεν είχα τις κατάλληλες προτάσεις. Και έτσι για μια δεκαετία δεν ασχολήθηκα. Έκανα μια εταιρία και απεξαρτήθηκα από τη νύχτα. Ασχολήθηκα με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και μπορώ να έχω μία ασφάλεια».

Για τις εμμονικές θαυμάστριες που είχε, ο Χρίστος Αντωνιάδης κατέληξε λέγοντας: «Είχα εμμονική θαυμάστρια, 2 με 3 φορές έχει τύχει, και σε βαθμό που πήγα στην αστυνομία! Έστελνε μηνύματα συνέχεια. Είχα ένα φλερτ με την κόρη της και όταν σταμάτησε αυτό μου την “έπεφτε” και η μάνα. Κάποια στιγμή κατέληξα στην αστυνομία για να της κάνουν μια παρατήρηση».

Πηγή

Σχετικά

Back to top