Η Ελένη Φουρέιρα έπαιξε “Θάρρος ή Αλήθεια” με τον Fipster και έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή

at 2:55 μμ
748
Η Ελένη Φουρέιρα έπαιξε "Θάρρος ή Αλήθεια" με τον Fipster και έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή


Η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε καλεσμένη στο κανάλι του Fipster στο YouTube και αποκάλυψε πολλά μέσα από το παιχνίδι “Θάρρος ή Αλήθεια”.

Μία από τις μεγαλύτερες pop star στην Ελλάδα είναι η Ελένη Φουρέιρα. Η γνωστή και δημοφιλής τραγουδίστρια αποφεύγει να μιλάει για την προσωπική της ζωή και προτιμάει να “μιλάει” μέσα από τη δουλειά της και τα τραγούδια της. Όμως, η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στο κανάλι στο YouTube του Fipster και έπαιξε “Θάρρος ή Αλήθεια”. Οπότε, αναγκάστηκε να μιλήσει και για… τα προσωπικά της.

Η Ελένη Φουρέιρα, ανάμεσα σε άλλα που αποκάλυψε, μίλησε για τον αγαπημένο της Αλμπέρτο Μποτία με τον οποίο όπως είπε είναι τρελά ερωτευμένη, για τα δημοσιεύματα που την ενόχλησε, ενώ, δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον αδικοχαμένο φίλο της Mad Clip.

Για τα δημοσιεύματα που την ενόχλησε, η γνωστή τραγουδίστρια σχολίασε τα εξής:

“Το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για μένα ήταν το ότι είμαι έγκυος. Κάποιοι το είχαν γράψει πριν έξι επτά μήνες. Με ενόχλησε, δεν είναι ωραίο να γράφεις κάτι το οποίο δεν είναι αλήθεια. Και αλήθεια να ήταν δεν είναι ωραίο να το γράφεις όταν κάτι είναι τόσο προσωπικό. Αλλά ήταν ψέμα. Ερχόντουσαν και μου έλεγαν συγχαρητήρια…”

Σε ερώτηση για την προσωπική της ζωή, η γνωστή τραγουδίστρια πέρασε σε μία σπάνια εξομολόγηση. Η Ελένη Φουρέιρα για τον Αλμπέρτο Μποτία δήλωσε τα εξής:

“Ποιος είπε ότι δεν είμαστε μαζί; Ένας Θεός ξέρει αν θα παντρευτούμε. Είμαι πάρα πολύ καλά, πολύ ευτυχισμένη. Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη. Φυσικά και μου λείπει. Μου αρέσουν όλα του. Μου αρέσει εξωτερικά… Είναι όμορφος πολύ. Μετά από τόσα χρόνια υπάρχουν στιγμές που γυρνάω απότομα και λέω «Παναγία μου να είναι καλά η μάνα σου που σε έκανε τόσο όμορφο». Δεν είναι πιεστικός καθόλου και πολύ ανεξάρτητος σαν άνθρωπος. Πολύ δοτικός με τους φίλους μου.”

Επίσης, η Ελένη Φουρέιρα αναφέρθηκε για πρώτη φορά και στην ξαφνική απώλεια του Mad Clip και δήλωσε τα εξής:

“Αποφεύγω να μιλήσω για αυτό γιατί είναι κάτι που πραγματικά δεν μπορώ να εκφράσω, όλο αυτό το πράγμα που νιώθω και όλον αυτόν τον πόνο. Οπότε δεν θέλω να μιλήσω για αυτό. Γιατί για εμένα το έχω αφήσει στο κεφάλι μου ότι είναι κάπου στο εξωτερικό και είναι καλά. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι χάθηκε τόσο απλά. Δεν είναι εύκολο όταν είσαι με έναν άνθρωπο, τρία λεπτά πριν συμβεί αυτό. Να καταλαβαίνεις ότι κάτι συμβαίνει γιατί τον παίρνεις τηλέφωνο και δεν στο σηκώνει. Για μένα ήταν πολύ τρομακτικό που όταν έφυγε μετά από τρία λεπτά έφυγα και εγώ με τον Αλμπέρτο. Γιατί τον πήρα τηλέφωνο επειδή δεν με χαιρέτησε, οπότε λέω θα τον πάρω και δεν το σήκωσε. Εκείνη την ώρα λέω αποκλείεται να μην το σήκωνε… Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει συμβεί. Δεν μιλάω για αυτό γιατί θέλω απλά αυτή η πληγή να κλείσει. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να μείνει η μνήμη του ψηλά γιατί ήταν ίσως ένα από τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Αλήθεια, το καλύτερο παιδί. Ένας κύριος. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες για εκείνο το βράδυ. Ήμουν η πρώτη που έφτασα, είναι πολύ δύσκολο μέσα μου… Τον αγαπάμε πάρα πολύ, όπου κι αν βρίσκεται. Τους έκανε όλους ευτυχισμένους.”

Διάβασε ακόμα:

Πηγή

Σχετικά

Back to top