Μέγκι Ντρίο: Εύχομαι του χρόνου να μη βλέπω την Ισμήνη στο GNTM

at 5:32 μμ
25
Μέγκι Ντρίο: Εύχομαι του χρόνου να μη βλέπω την Ισμήνη στο GNTM


Στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” έκανε δηλώσεις η Μέγκι Ντρίο το πρωί της Παρασκευής, με αφορμή ένα event στο οποίο παρευρέθηκε.

Στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” έκανε δηλώσεις η Μέγκι Ντρίο το πρωί της Παρασκευής 24/12, με αφορμή ένα event στο οποίο παρευρέθηκε. Η 27χρονη που έγινε γνωστή μέσα από τον πρώτο κύκλο του GNTM, μίλησε και για το ατύχημα που είχε πρόσφατα με το αυτοκίνητό της.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα αυτόν τον καιρό, καθώς πρόσφατα “έφυγε” από τη ζωή η μητέρα της από κορωνοϊό.

Δεν ήταν απλό ατύχημα. Έφυγα κανονικά στη λεωφόρο. Έπεσα πάνω σε κολώνα της ΔΕΗ. Κάποια στιγμή έχασα και τις αισθήσεις μου, δεν καταλάβαινα τι έγινε. Ίσως φταίει και η πεσμένη ψυχολογία μου λόγω θανάτου της μητέρας μου γιατί δεν περνάω εύκολα γενικά. Νιώθω μια ψυχολογία πολύ βαριά. Νιώθω μια έλλειψη. Έχει ψιλοδιαλυθεί η οικογένεια. Έχουν πέσει πολλά πράγματα πάνω μου. Πρέπει να κρατήσω και τη δουλειά μου, τον μπαμπά μου, τον αδερφό μου.

Είμαι σε πραγματικά πολύ μεγάλη πίεση. Την ψάχνω κατά τη διάρκεια της μέρας και δεν υπάρχει. Με τα προβλήματα υγείας που έχω εμφανίσει λόγω στρες, έχω χάσει 8 κιλά. Τα πράγματα είναι λίγο περίεργα στη ζωή μου τώρα. Μιλάω με ψυχολόγο“.

Τέλος, εξέφρασε την επιθυμία της να μην είναι την επόμενη σεζόν η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου στη θέση του κριτή του GNTM. Η Ισμήνη τί ήταν εκεί τί δεν ήταν, το ίδιο μου έκανε. Εύχομαι να μην τη δω του χρόνου στη θέση του κριτή“.


Διαβάστε ακόμη:

Πηγή

Σχετικά

Back to top