Μαρία Μιχαλοπούλου: Η πρώτη της ανάρτηση μετά την επέμβαση στο χέρι της

at 3:59 μμ
34
Μαρία Μιχαλοπούλου: Η πρώτη της ανάρτηση μετά την επέμβαση στο χέρι της

Δείτε όλα όσα έγραψε η Μαρία Μιχαλοπούλου.

Την πρώτη της επέμβαση για το αιμαγγείωμα που έχει στο χέρι έκανε η Μαρία Μιχαλοπούλου. Το νεαρό μοντέλο ανέβασε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τις οποίες συνόδευσε με ένα μικρό κείμενο.

«Βρείτε τις διάφορες, σωστά στην δεύτερη φωτογραφία έχω βάλει σκουφάκι. Πέρα από την πλάκα χθες έκανα την πρώτη επέμβαση για το αιμαγγείωμα που έχω στο χέρι μου από τη γέννηση μου. Ναι αιμαγγείωμα είναι αυτό πράσινο-μπλε πράγμα που φαίνεται στο δεξί μου χέρι.

Όχι, δεν είναι χτύπημα, είναι μπερδεμένες φλέβες. Ναι το έχω και στη μασχάλη, όχι δεν είναι αξύριστη η μασχάλη μου. Ναι πονούσε σε πολλές περιπτώσεις και με δυσκόλευε ακόμα και σε καθημερινά πράγματα. Μην βιαστείτε να μου πείτε καλή ανάρρωση γιατί θα ακολουθήσουν και άλλες επεμβάσεις.

Για εσάς είναι ακόμα μια φωτογραφία αλλά για εμένα είναι κάτι που το περίμενα όλη μου τη ζωή, όσο και να πονάω αυτή τη στιγμή και θα συνεχίσω να πονάω για καιρό, απλά ανυπομονώ να τελειώνει αυτή η ιστορία και μετά θα επιστρέψω στην δράση», έγραψε η Μαρία Μιχαλοπούλου.
Πηγή

Σχετικά

Back to top