Ανδρέας Μικρούτσικος: «Ήμουν στο νοσοκομείο σχεδόν νεκρός»

at 8:16 μμ
39
Ανδρέας Μικρούτσικος
Ανδρέας Μικρούτσικος: Μίλησε ο παρουσιαστής για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του και είπε συγκινημένος πως ήταν σχεδόν νεκρός στο νοσοκομείο.

Ο παρουσιαστής  Ανδρέας Μικρούτσικος σε συνέντευξή του στην εκπομπή Όλα Γκουντ με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα βγήκε σε τηλεφωνική γραμμή και είπε: «Στην πρώτη περιπέτεια με την υγεία μου, με φέρανε σχεδόν νεκρό στο Ιπποκράτειο. Έκτοτε πίστευα ότι αυτό ήταν μια ευκαιρία για να συνειδητοποιήσω κάποια πράγματα και πως από εκεί και πέρα θα χαιρόμουν. Δεν πίστευα ότι άλλες δύο φορές θα έκανα το ίδιο εγχείρημα. Άρα η γάτα που έχω, από τις εφτά ζωές μέσα μου έχει καταναλώσει τις τρεις».

Ανδρέας Μικρούτσικος

Τι είπε για τα ριάλιτι

Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον αέρα του ΣΚΑΙ για την επιλογή των ριάλιτι τα οποία τη φετινή σεζόν δεν έφεραν στον σταθμό τα αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης αλλά και τα χρήματα που περίμενε από τις διαφημίσεις.

«Αγαπάω τον ΣΚΑΙ κι ας φαίνεται ότι του έχω ένα άχτι. Τι ριάλιτι είναι αυτά που κάνει φέτος ο ΣΚΑΙ βρε παιδιά; Τα μαγειρικά; Τι αποτυχία είναι αυτή με τα μαγειρικά ριάλιτι… Το έχουμε το μαγειρικό τι την θέλετε την επανάληψη… Το Survivor γιατί πήγε καλά; Αν φέτος μου κάνει μια «θλιβερή» επανάληψη, δεν θα πάει καλά. Θεωρητικά το λέω. Η μουσική εκπομπή πέρσι με άφωνα παιδιά τι ήταν αυτό;» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ανδρέας Μικρούτσικος

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα επιστρέψει τη δευτέρα στην εκπομπή της Κατερίνας να σχολιάσει και έχει να πει πολλά. Προτιμά να αφήσει στο παρελθόν τα δράματα και να κάνει επανεκκίνηση σε όλα χωρίς λάθη.

Το απόσπασμα της εκπομπής:

Πηγή

Σχετικά

Το μέλλον των Εβδομάδων Μόδας

11 Οκτωβρίου, 2020
Λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η συνήθως λαμπερή εβδομάδα μόδας του Λονδίνου έχει χάσει την αίγλη της και διεξάγεται μέσω…
Back to top