Σταμάτης Κραουνάκης: «Την κατάρα μου για το πρόστιμο των 100 ευρώ»

at 1:27 μμ
1021
Σταμάτης Κραουνάκης: «Την κατάρα μου για το πρόστιμο των 100 ευρώ»

Έξω από τα δόντια μίλησε ο Σταμάτης Κραουνάκης για τον Κιμούλη, τον Λιγνάδη, τον Πετράκο και τον Θεοφάνους και έστειλε… την κατάρα του στον Πρωθυπουργό για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των άνω των 60!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και τη δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη μίλησε ο Σταμάτης Κραουνάκης ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο κίνημα #metoo αλλά και την απόφαση του Δημήτρη Λιγνάδη να μην παραστεί στην κηδεία της μητέρας του για να μην δημιουργηθεί αναστάτωση από τα Μέσα.

Ειδικότερα, όταν η δημοσιογράφος Άννα Ζηρδέλη ζήτησε την άποψη του για το επερχόμενο πρόστιμο των 100 ευρώ, ο Σταμάτης Κραουνάκης ήταν ξεκάθαρος. «Την κατάρα μου! Μη με βάλεις να πω κάτι άλλο… Την κατάρα μου». 

«Κάποιοι άνθρωποι από αυτούς που ενεπλάκησαν στις ιστορίες έτυχε να είναι φίλοι μου, όπως ο Κιμούλης. Είχα συναισθηματική σχέση με κάποιους από αυτούς και συνεργασίες κάποτε. Εκείνο το βράδυ που έσκασε το περιστατικό μίλησα μαζί του, μετά τον έχασα» πρόσθεσε ο γνωστός καλλιτέχνης στην εκπομπή του Alpha.

«Η Μελίνα Μερκούρη όταν πέθανε η μάνα της ήταν εξόριστη. Η Χούντα της έδωσε το δικαίωμα να πάει στην κηδεία της μάνας της. Μερικά πράγματα είναι πάνω από την ενοχή» ομολόγησε, επίσης, ο Σταμάτης Κραουνάκης σχετικά με την πρόσφατη απώλεια που είχε ο προφυλακισμένος συνάδελφος του, Δημήτρης Λιγνάδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πηγή

Σχετικά

Back to top