Τζέιμς Καφετζής: Δηλώνει σοκαρισμένος με όσα είπε ο Νίκος Μπάρτζης

at 9:13 μμ
465
Τζέιμς Καφετζής: Δηλώνει σοκαρισμένος με όσα είπε ο Νίκος Μπάρτζης


Ο Τζέιμς Καφετζής, μίλησε για τη σχέση του με το Νίκο Μπάρτζη και για την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε μεταξύ τους.

Ο Τζέιμς Καφετζής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Σούπερ Κατερίνα», όπου μίλησε για τη σχέση του με το Νίκο Μπάρτζη και για την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε μεταξύ τους μετά τις δηλώσεις του Νίκου για την κακοποίηση της Άννας Μαρίας Βέλλη.

Ο Νίκος Μπάρτζης ανέφερε πως συνεχίζει να διατηρεί επικοινωνία και στενές επαφές με την Άννα Μαρία Βέλλη, ενώ φάνηκε πικραμένος σε σχέση με τον Τζέιμς Καφετζή, αναφέροντας ότι “νόμιζα πως η φιλία μας ήταν αληθινή“.

Με την Άννα Μαρία μιλάω καθημερινά, με τον Τζέιμς… είναι στο J2US. Δεν έχουμε πάρε δώσε. Δεν είναι της παρούσης αν έχει συμβεί κάτι ή όχι. Δεν με απασχολεί αν θα κάνω εκπομπή. Δεν θέλω να γίνω μαϊντανός. Στο Survivor πήγα μόνο για τα λεφτά, μια δουλειά στην τηλεόραση θα έκανα μόνο για τα χρήματα. Δεν με ενδιαφέρει να είμαι στην τηλεόραση. Αν ήταν κάτι που θα μου άρεσε, θα το έκανα, αλλά δεν το ψάχνω. Ξέρετε πως είναι η τηλεόραση, δεν είναι όλα όπως τα φαντάζεστε. Μπορεί να νόμιζα ότι ήταν αληθινή η φιλία. Πρώτα είναι η οικογένεια, οι φίλοι είναι η οικογένεια που επιλέγεις. Δεν κοιτάς να τους πληγώσεις“, είπε ο πρώην παίκτης του “Survivor 4“.

Ακόμη δήλωσε:

Ήμασταν σε ξεχωριστές παρέες το Σάββατο με τον Τζέιμς. Χορέψαμε αλλά δεν μιλήσαμε. Νόμιζα ότι έχω έναν φίλο, το πίστευα. Δεν είναι της παρούσης“.

Ο Νίκος Μπάρτζης μίλησε, επίσης, για την εξομολόγηση της Άννας Μαρίας Βέλλη σχετικά με την κακοποίηση από πρώην σύντροφό της, αναφέροντας πως η Youtuber είχε στείλει μήνυμα στον ίδιο και τον Τζέιμς να μην κάνουν σχετικές δηλώσεις στα κανάλια για το συγκεκριμένο θέμα.

Ο Νίκος Μπάρτζης είπε πως ενοχλήθηκε για την συμπεριφορά του Τζέιμς, ο οποίος δεν το σεβάστηκε και προχώρησε σε δηλώσεις.

Η απάντηση του Τζέιμς Καφετζή στον Νίκο Μπάρτζη

Ο Τζέιμς Καφετζής δήλωσε πως με τον Νίκο έχει στενοχωρηθεί, αλλά και απογοητευτεί, υποστηρίζοντας πως δεν θα ήθελε να πει κάτι παραπάνω, καθώς εκτιμά όσα πέρασαν μαζί στο Survivor.

“Αν τον ενόχλησε κάτι περίμενα να έρθει σε εμένα την Κυριακή να μου το πει και όχι να έρθει εδώ και να μιλήσει πανελλαδικά και να κάνει αυτές τις δηλώσεις. Έχω απογοητευτεί με το Νίκο.. Ότι έχουμε απομακρυνθεί έχουμε απομακρυνθεί, αλλά δεν έχουμε τσακωθεί. Σοκαρίστηκα με το χθεσινό“, ανέφερε ο Τζέιμς.

Το ξέρω ότι έβγαλε πικρία, δεν ξέρω ποιος είναι ο σκοπός του να βγει πανελλαδικά.. Αυτό που είπε ο Νίκος τρεις φορές είναι ότι είπε η Άννα Μαρία να μη πω κάτι. Μίλησα στην Ελένη Βουλγαράκη την Πέμπτη και ήθελε να με ρωτήσει για την ανάρτηση της Άννας Μαρίας. Την Παρασκευή συζητήσαμε στο group για αυτό που έλεγε ο Νίκος. Το Σάββατο με πήρε έξαλλη η Άννα Μαρία, κράτησε 7 λεπτά η κλήση και είχε πολλά νεύρα. Της είπα, συγνώμη μα ήθελα να σε υπερασπιστώ. Έγινε άθελά μου“, κατέληξε.

Διαβάστε ακόμη:

Πηγή

Σχετικά

Οι ομορφότερες γυναίκες του ζωδιακού |

17 Αυγούστου, 2022
Φροντίζουν πάντα την εμφάνισή τους και κερδίζουν σε εντυπώσεις ΖΥΓΟΣ Έχει φινέτσα και καταπληκτικό γούστο. Λατρεύει να αντιγράφει το στιλ…
Back to top