Βάνα Μπάρμπα: “Δεν μετανιώνω που στήριξα τον Φιλιππίδη”

at 12:26 μμ
423
Βάνα Μπάρμπα: "Δεν μετανιώνω που στήριξα τον Φιλιππίδη"


Βάνα Μπάρμπα: «Έτσι αισθάνομαι και είναι δικαίωμά μου. Είναι δικαίωμά μας να μιλάμε και να λέμε τη γνώμη μας, να μπορούμε να σταθούμε στο ηθικό ανάστημα της άποψής μας».

Η ηθοποιός  Βάνα Μπάρμπα, βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δηλώσεις που είχε κάνει σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, οι οποίες προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων.

Το θέμα άνοιξε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος την ρώτησε: «Μία γυναίκα αντισυμβατική, που πήρε τον ταύρο και τον έπιασε από τα κέρατα, γιατί να πρέπει κάποια στιγμή να κάνει δηλώσεις που φάνηκαν σε κάποιους υποστηρικτικές για τον Πέτρο Φιλιππίδη;»

Εκείνη, απάντησε πως αυτό νιώθει και αυτή την άποψη εξέφρασε. «Έτσι αισθάνομαι και είναι δικαίωμά μου. Είναι δικαίωμά μας να μιλάμε και να λέμε τη γνώμη μας, να μπορούμε να σταθούμε στο ηθικό ανάστημα της άποψής μας. Είναι δικαίωμά μας, ακόμη κι αν κάνουμε λάθη. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μη με ρωτήσετε άλλο για τον Πέτρο Φιλιππίδη, δε θα ήθελα να απαντήσω», είπε η Βάνα Μπάρμπα.

Στην συνέχεια εξήγησε πως έχει τοποθετηθεί επί του θέματος πολλές φορές και πως τώρα προτιμά τη σιωπή. «Δε θέλω να μιλήσω άλλο, έχω πει την άποψή μου, δεν θα ήθελα να πω κάτι άλλο για τον Πέτρο. Δεν είναι μόνο η εμπλοκή, η σιωπή καμιά φορά στα media είναι χρυσός. Σας ευχαριστώ πολύ για τον σεβασμό. Δε θέλω να πω κάτι άλλο», τόνισε.

Διαβάστε ακόμη:

Πηγή

Σχετικά

Το OMEGA του Zayn Malik είναι από άλλο πλανήτη

Το OMEGA του Zayn Malik είναι από άλλο πλανήτη

31 Ιανουαρίου, 2021
Πολλοί άνθρωποι όταν γίνονται γονείς αφήνουν τους εαυτούς τους. Ιδιαίτερα οι προηγούμενες γενιές. Στις μέρες όμως, νέοι μπαμπάδες, είναι πέρα…
Back to top