Βάνα Μπάρμπα: “Δεν μετανιώνω που στήριξα τον Φιλιππίδη”

at 12:26 μμ
99
Βάνα Μπάρμπα: "Δεν μετανιώνω που στήριξα τον Φιλιππίδη"


Βάνα Μπάρμπα: «Έτσι αισθάνομαι και είναι δικαίωμά μου. Είναι δικαίωμά μας να μιλάμε και να λέμε τη γνώμη μας, να μπορούμε να σταθούμε στο ηθικό ανάστημα της άποψής μας».

Η ηθοποιός  Βάνα Μπάρμπα, βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δηλώσεις που είχε κάνει σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, οι οποίες προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων.

Το θέμα άνοιξε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος την ρώτησε: «Μία γυναίκα αντισυμβατική, που πήρε τον ταύρο και τον έπιασε από τα κέρατα, γιατί να πρέπει κάποια στιγμή να κάνει δηλώσεις που φάνηκαν σε κάποιους υποστηρικτικές για τον Πέτρο Φιλιππίδη;»

Εκείνη, απάντησε πως αυτό νιώθει και αυτή την άποψη εξέφρασε. «Έτσι αισθάνομαι και είναι δικαίωμά μου. Είναι δικαίωμά μας να μιλάμε και να λέμε τη γνώμη μας, να μπορούμε να σταθούμε στο ηθικό ανάστημα της άποψής μας. Είναι δικαίωμά μας, ακόμη κι αν κάνουμε λάθη. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μη με ρωτήσετε άλλο για τον Πέτρο Φιλιππίδη, δε θα ήθελα να απαντήσω», είπε η Βάνα Μπάρμπα.

Στην συνέχεια εξήγησε πως έχει τοποθετηθεί επί του θέματος πολλές φορές και πως τώρα προτιμά τη σιωπή. «Δε θέλω να μιλήσω άλλο, έχω πει την άποψή μου, δεν θα ήθελα να πω κάτι άλλο για τον Πέτρο. Δεν είναι μόνο η εμπλοκή, η σιωπή καμιά φορά στα media είναι χρυσός. Σας ευχαριστώ πολύ για τον σεβασμό. Δε θέλω να πω κάτι άλλο», τόνισε.

Διαβάστε ακόμη:

Πηγή

Σχετικά

Με την ματιά των Ευρωπαίων σκηνοθετών

6 Δεκεμβρίου, 2020
Έφτασε η ώρα για τα Βραβεία Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου που διοργανώνονται κάθε Δεκέμβριο .Το Εuronews συναντησε δύο Ευρωπαίους σκηνοθέτες που συμμετέχουν…
Back to top