Βασίλης Ευταξόπουλος: Θα συμμετείχε σε sequel για τα “Εγκλήματα”;

at 10:46 μμ
427
Βασίλης Ευταξόπουλος: Θα συμμετείχε σε sequel για τα "Εγκλήματα";

Όσα είπε ο Βασίλης Ευταξόπουλος σε συνέντευξή του.

Ο Βασίλης Ευταξόπουλος έδωσε συνέντευξη στο Λοιπόν και στον Θάνο Ξάνθο και μίλησε για την συμμετοχή του στα Εγκλήματα, που άφησαν ιστορία στην ελληνική μυθοπλασία αλλά και για τον θα ήταν θετικός σε ένα ενδεχόμενο sequel της σειράς.

-Θα ήθελες ένα sequel της σειράς;

Το να γυριζόταν ξανά η σειρά μετά από τόσα χρόνια, είναι σαν να θέλουμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω, αλλά οι στιγμές δεν θα είναι οι ίδιες, όπως τότε. Κι όχι γιατί έχουν αλλάξει τα μέσα, αλλά γιατί έχουμε αλλάξει εμείς οι ίδιοι. Δεν θα έχει την ίδια φρεσκάδα του τότε. Οπότε, ας προχωρήσουμε με καινούργια πράγματα. Νομίζω ότι η σειρά είχε τη διαδρομή που της έπρεπε και το τέλος ήταν το ιδανικότερο. Το αν ήταν αλλιώς, δεν προδικάζει ότι θα ήταν και καλύτερο.

Το τελευταίο πλάνο της σειράς είναι η στιγμή που μας έβγαζαν μια οικογενειακή φωτογραφία. Θυμάμαι τον σκηνοθέτη μας, τον Αντώνη Αγγελόπουλο, να μας λέει: «Tώρα κάνετε ό,τι θέλετε»…. Ε και το αποτέλεσμα αυτού το είδατε στην οθόνη…. Ήμασταν πάρα πολύ συγκινημένοι θυμάμαι, στο τελευταίο επεισόδιο και πέφταμε ο ένας πάνω στον άλλον.
Πηγή

Σχετικά

Back to top