Κικίλιας: Βόλτα στο πάρκο με τον γιό του

at 4:38 μμ
163
Κικίλιας
Κικίλιας: Βόλτα στο πάρκο με τον γιό του και την γυναίκα του Τζένη Μπαλατσινού, απολαμβάνοντας στιγμές απόλυτης οικογενειακής ευτυχίας.

Ο υπουργός Τουρισμού βρίσκεται σε πελάγη ευτυχίας αφού απολαμβάνει οικογενειακές στιγμές με τον γιο του και την γυναίκα του.

Κικίλιας

Ο κυριακάτικος οικογενειακός περίπατος του υπουργού Τουρισμού

Όπως ο ίδιος δημοσίευσε στο instagram, έκανε βόλτα στον εθνικό κήπο, έχοντας τον γιο του στους ώμους του. «Ευτυχία, όμορφη Κυριακή», έγραψε χαρακτηριστικά ο υπουργός Τουρισμού.

Κικίλιας

Πριν λίγες μέρες ήταν και τα γενέθλια της Τζένη Μπαλατσινού και ο υπουργός Τουρισμού της ευχήθηκε με το πιο τρυφερό και γλυκό τρόπο.

Θέλησε να της ευχηθεί δημοσίως χρόνια πολλά για τα γενέθλια της. Ο υπουργός Τουρισμού με μια ανάρτηση του στο Instagram έστειλε αγαπησιάρικες ευχές στη γυναίκα της ζωής του και μητέρα του γιου του.

Δημοσίως εξέφρασε ανοιχτά για την αγάπη του προς εκεί εκείνη. Σε μια σπάνια εξομολόγησή του ο υπουργός Τουρισμού έγραψε χαρακτηριστικά: «Χρόνια πολλά κοριτσάκι μου σ΄αγαπώ». Ο Βασίλης Κικίλιας παντρεύτηκε με την Τζένη Μπαλατσινού στις 16 Ιουνίου 2019 στον Ιερό ναό Αγίων Ισιδώρων στον λόφο του Λυκαβηττού. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε σε στενό κύκλο , με μόλις 100 καλεσμένους, πολύ κοντινούς συγγενείς και φίλους.

Τον Ιούλιο είχαν βαφτίσει το γιο τους

Με λίγους καλεσμένους και με φόντο το μαγευτικό τοπίο της Πάτμου τον περασμένο Ιούλιο, βάφτισαν το μωρό τους ο Βασίλης Κικίλιας και η  Τζένη Μπαλατσινού.

Νονοί του μικρού Παναγιώτη Αντώνιου (όπως αποφάσισε να ονομάσει τον γιο του το ζευγάρι) ήταν ο γιος της Τζένης Μπαλατσινού, Μάξιμος, ο κουμπάρος του ζευγαριού και προπονητής μπάσκετ, Ηλίας Καντζούρης και η επιχειρηματίας, Βιολέττα Λάππα.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης στο νησί της Πάτμου.O λόγος για τον οποίο δεν επιθυμούσαν να παραστούν καθόλου εκπρόσωποι των ΜΜΕ σε αυτή την ιδιαίτερα οικογενειακή τους στιγμή είναι ότι έιχαν επιλέξει να την βιώσουν ήρεμα, με κατάνυξη και ιδιωτικότητα.

Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού ζήτησαν από τους φίλους τους αντί δώρου στο μικρό να κάνουν δωρεά στο όνομα του για την κάλυψη αναγκών της ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού», δίνοντας το παράδειγμα για στήριξη με κάθε τρόπο του συστήματος υγείας και των ανθρώπων που εργάζονται σ’ αυτό.

Πηγή

Σχετικά

Back to top