Εξαφανίστηκε από το νοσοκομείο o Τάσος Ξιαρχό-Τον βρήκε η αστυνομία στην Νίκαια

at 7:29 μμ
363
Εξαφανίστηκε από το νοσοκομείο o Τάσος Ξιαρχό-Τον βρήκε η αστυνομία στην Νίκαια

Συνεχίζεται το σήριαλ με τον Τάσο Ξιαρχό όπου εξαφανίστηκε από το νοσοκομείο για να βρεθεί εν συνεχεία από τους αστυνομικούς στη Νίκαια.

Συγκεκριμένα ο χορογράφος εξαφανίστηκε από το Γενικό Κρατικό όπου είχε μεταφερθεί για να γίνει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην αστυνομία , ώστε λίγη ώρα μετά να γίνει γνωστό ότι βρέθηκε στην οδό Ολύμπου στη Νίκαια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι  ο Τάσος Ξιαρχό οδηγήθηκε εκ νέου στο αστυνομικό τμήμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τάσος Ξιαρχό μεταφέρθηκε από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο στην Ψυχιατρική Κλινική του Γενικού Κρατικού, μια μέρα μετά την απειλή του ότι θα αυτοκτονήσει.

Το βίντεο στο Tik Tok και η προσβολή στην Δανάη Μπάρκα

Στο βίντεο που ο χορογράφος ανέβασε στο TikTok, τη Δευτέρα, ενώ τον αναζητούσε η αστυνομία και η ΕΜΑΚ, ξεκίνησε με τον ίδιο να απολογείται, να δηλώνει πως έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και στο τέλος να βάζει στο στόχαστρό του και πάλι όσες έχουν λίγα παραπάνω κιλά ενώ επιτέθηκε στην παρουσιάστρια του MEGA, Δανάη Μπάρκα, κάνοντας λόγο για «χοντρή παρουσιάστρια».

Μάλιστα ο Ξιαρχό, υποστήριξε πως η απόπειρα αυτοκτονίας, που ο ίδιος λέει ότι έκανε, θέλει «κότσια».

«Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω, θέλει πολλά κότσια. Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα, αλλά να καταδικάζουμε. Για περίπου μια ώρα ήμουν αναίσθητος, παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή. Μέσα στους θάμνους. Δεν έχω κατάθλιψη, αντιθέτως είναι ένας χαρούμενος τύπος, που μεγάλωσε κακά στραβά αλλά τώρα κάνει πολλά καλά. Δυστυχώς τα λίγα κακά βγαίνουν μπροστά, αυτά προβάλλει η τιβί και ο κόσμος. Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη» έγραψε ο γνωστός χορογράφος και συμπλήρωσε:

«Οταν αποφασίστε να στείλετε σε κάποιον την ευχή «Εύχομαι να πεθάνεις» τότε να σκεφτείτε και να ζητήσετε αν όντως αξίζει. Οταν εσείς πράξετε λάθος να εύχεστε κάποιος να σας χαϊδέψει την πλάτη και όχι να σας ευχηθεί να πεθάνετε. Η συγγνώμη φίλοι μου δεν είναι μόνο λόγια. Και σήμερα ο τρόπος μου δεν είναι για να σας παραπλανήσω. Πολλοί θα πουν αυτός ψέματα έκανε για αν τον λυπηθούν. Ε τότε όσοι σκέφτηκαν έτσι σκέφτονται μόνο κακοπροαίρετα. Οσο κατάπινα τα 50 χάπια έκλαιγα και την στιγμή που λιποθύμησα είδα πολλές ωραίες στιγμές».

Στο τέλος του μηνύματος μέσω βίντεο, εμφανίστηκε για κλάσματα του δευτερολέπτου στην οθόνη,  η απαράδεκτη αναφορά «Ζούμε στην εποχή που η χοντρή Δανάη Μπάρκα είναι παρουσιάστρια»…

Πηγή: in.gr

Πηγή

Σχετικά

Back to top