Γιώργος Ασημακόπουλος: “Ένιωσα λες και ήμουν ζητιάνος, άστεγος”

at 10:51 μμ
556
Γιώργος Ασημακόπουλος: "Ένιωσα λες και ήμουν ζητιάνος, άστεγος"

“Τώρα βλέπω ζητιάνο στον δρόμο και κατευθείαν του δίνω να φάει, μου έχει δημιουργηθεί τέτοιο σοκ” δήλωσε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος έδωσε συνέντευξη στο ΕΓΩ και στον Ανδρέα Θεοδώρου και μίλησε για τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης στο Survivor.

Μετά το «Survivor» πόσο άλλαξε η ζωή σου;

Εκτίμησα πάρα πολλά πράγματα, εκτίμησα το ζεστό νερό, το ότι πατάω τον διακόπτη και ανοίγει το φως, ότι είχα καθαρά ρούχα και σεντόνια. Επίσης πριν το «Survivor», το φαγητό πολλές φορές μπορεί να μην το έτρωγα τη δεύτερη μέρα, τώρα προτιμώ να το φάω παρά να το πετάξω. Έχω γίνει πιο απλός.

Πώς αισθάνθηκες όταν χρειάστηκε εκεί να φας από τα σκουπίδια;

Ένιωσα λες και ήμουν ζητιάνος, άστεγος. Δεν είχαμε τίποτα και για να επιβιώσουμε, κάποιες φορές που είχα ευκαιρία και δεν μπορούσε να με δει κάποιος, είχα πάρει ένα πατημένο σάντουιτς με μυρμήγκια και το έφαγα. Τώρα βλέπω ζητιάνο στον δρόμο και κατευθείαν του δίνω να φάει, μου έχει δημιουργηθεί τέτοιο σοκ. Έχω καταλάβει μέσα από αυτές τις συνθήκες πώς είναι να μην έχεις τίποτα.

Σου άφησε ψυχολογικά ή σωματικά κατάλοιπα όλη αυτή η ταλαιπωρία που πέρασες;

Ψυχολογικά σαφώς δεν μου άφησε, το μόνο που με στεναχωρούσε ήταν ότι δεν είχα επαφή με την οικογένειά μου. Το χειρότερο για μένα ήταν το κομμάτι της επικοινωνίας. Σωματικά αντιμετώπισα κάποια προβλήματα υγείας, είχα δυσανεξία στην καρύδα, είχα βακτήρια στον οργανισμό μου λόγω των άσχημων συνθηκών σε κάποια αθλήματα που είχαν νερό και τα ύδατα ήταν πολύ βρώμικα. Ήταν δύσκολη η προσαρμογή, το σώμα μου είχε πρηστεί και ο οργανισμός μου ήταν σε μια φάση σοκ. Όταν γύρισα στην Ελλάδα και στις κανονικές συνθήκες, το σώμα μου επανήλθε πλήρως. Έχω βέβαια κάποια κουσούρια που μου άφησε το «Survivor», το δεξί μου πόδι πονάει και κάνω κάποιες φυσικοθεραπείες.

Θα ξαναπήγαινες στο «Survivor»;

Είναι μια ιδιαίτερη εμπειρία, την έζησα μια φορά και δεν ξέρω αν θα ήθελα να την ξαναζήσω. Αν μου γίνει πρόταση θα το σκεφτώ.
Πηγή

Σχετικά

Back to top