Ασφαλιστικά μέτρα κατά άντρα που ισχυρίζεται ότι είναι γιος του Μίκη Θεοδωράκη

at 1:52 μμ
413
Ασφαλιστικά μέτρα κατά άντρα που ισχυρίζεται ότι είναι γιος του Μίκη Θεοδωράκη

Ασφαλιστικά μέτρα κατά ενός άντρα που ισχυρίζεται ότι είναι γιος του Μίκη Θεοδωράκη εκτός γάμου κατέθεσε η κόρη του αείμνηστου μουσικοσυνθέτη, Μαργαρίτα Θεοδωράκη για να μην μπορεί να διεκδικήσει κληρονομικά δικαιώματα. Η ίδια ζήτησε να μην χρησιμοποιεί ο εν λόγω κύριος το επώνυμο «Θεοδωράκης».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Όπως μετέδωσε το Mega και η ρεπόρτερ Άννα Κανδύλη, σήμερα εκδικάζεται η προσωρινή διαταγή που έχει ζητήσει η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη, ούτως ώστε μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση ο συγκεκριμένος άντρας να μην χρησιμοποιεί το επώνυμο του πατέρα της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο άγνωστος «γιος» του Θεοδωράκη, σπάει τη σιωπή του και μιλάει για τον Μίκη

Προσερχόμενη στο δικαστήριο, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη δήλωσε πως «είναι ο Νίκος Κουρής και είναι ένας καλός μουσικός παραγωγός». Όπως είπε, τα προηγούμενα χρόνια είχαν έρθει σε επαφή για μια ενδεχόμενη συνεργασία με το ραδιόφωνό του. Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη εξήγησε στους δημοσιογράφους ότι προχώρησε σε ασφαλιστικά μέτρα γιατί ενδεχομένως μετά τον θάνατο του πατέρα της, ο ίδιος μπορεί να θέλει να διεκδικήσει κληρονομικά δικαιώματα.

«Όταν τον είδα στο Άλσος Νέας Σμύρνης, να βγάζει αφίσες, είναι too much. Εμένα αδερφός μου είναι ο Γιώργος Θεοδωράκης» είπε στα τηλεοπτικά συνεργεία.

Αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου, όσον αφορά στην προσωρινή διαταγή…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πηγή

Σχετικά

Back to top