Σάλος με τις δηλώσεις της Κωνσταντινίδου για Φιλιππίδη-«Να τον κρεμάσουμε;»

at 7:55 μμ
423
Σάλος με τις δηλώσεις της Κωνσταντινίδου για Φιλιππίδη-«Να τον κρεμάσουμε;»

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σχολιάζει τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Διαχωρίζω τελείως τη σκηνοθετική του ιδιότητα»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και κατά τη διάρκεια της συζήτησης, μιλώντας για τη συνεργασία της ηθοποιού με τον Μιχάλη Ρέππα και τον Θανάση Παπαθανασίου, αναφέρθηκε ένας παραλληλισμός με τον τρόπο που εργάζεται σκηνοθετικά ο Πέτρος Φιλιππίδης. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

«Δεν έχω δει άλλο σκηνοθέτη, θα πω ένα όνομα γιατί τον τιμά, ίσως μόνο τον Πέτρο Φιλιππίδη να αγαπάει τόσο πολύ τους ηθοποιούς την ώρα που κάνει την σκηνοθεσία, έχει πολλή σημασία αυτό που λέω. Να τον νοιάζει να είναι καλός ο ηθοποιός, γιατί δεν τους νοιάζει […] Διαχωρίζω τελείως τη σκηνοθετική του ιδιότητα. Μιλάμε για έναν σπουδαίο ηθοποιό, σπουδαίο… Και όταν έβλεπε ότι ο ηθοποιός «αρπάζει», «καιγόταν» από κάτω», ανέφερε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που έχει συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για Φιλιππίδη: «Οι ηθοποιοί δεν έχουν αδυναμίες;»

Όταν η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ρωτήθηκε για όλα όσα κατηγορείται ο Πέτρος Φιλιππίδης, είπε: «Δεν μπορώ να πω τίποτα. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του σχέδιο ζωής, για κάποιο λόγο συνέβησαν αυτά και βλέπουμε ότι όλοι ερχόμαστε προ των ευθυνών μας. Ήρθε. Τι θέλουμε άλλο; Να τον κρεμάσουμε κιόλας»;

Σχετικά με την απόφαση να μην παίζονται πλέον οι σειρές στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει ο Πέτρος Φιλιππίδης, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σημείωσε: «Εντελώς διαφωνώ. Οι ηθοποιοί δεν έχουν αδυναμίες; Δεν ήταν πάντα έτσι; Αν είναι να τιμωρηθεί η Δικαιοσύνη είναι εδώ και θα τιμωρηθούν οι άνθρωποι αν έκαναν κάτι. Εμείς πόσο είμαστε αθώοι μπροστά σε όλα αυτά τα πράγματα; Πόσο δεν έχουμε κάνει τίποτα; Έχω μιλήσει μαζί του, τον πήρα τηλέφωνο, μιλήσαμε καμιά δυο φορές.

Είναι μια πολύ ευρύτερη οικογένεια, δεν είναι ωραία αυτά. Δεν είναι ωραία, όμως, και να γίνονται. Βεβαίως και συμφωνώ που βγήκαν στη δημοσιότητα, εννοείται! Από τότε έπρεπε να βγουν, από τη στιγμή που έγιναν. Ο καθένας, βέβαια, έχει το χρόνο του και βρίσκει το θάρρος να το πει, η αλήθεια είναι».

«Δεν είμαστε ένα πράγμα όλοι οι άνθρωποι. Δεν έχει κάνει κανείς πράγματα που ντρέπεται; Εγώ έχω κάνει πράγματα που ντρέπομαι, εσείς δεν έχετε κάνει πράγματα που ντρέπεστε;», αναρωτήθηκε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Η ηθοποιός συμπλήρωσε ότι η εξουσία διαφθείρει. 

Ναταλία Γερμανού για Κωνσταντινίδου: «Όλοι έχουμε αδυναμίες, αρκεί οι αδυναμίες μας να μην είναι ποινικά αδικήματα»

Οι δηλώσεις που έκανε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, προκάλεσαν αντιδράσεις. Το σχετικό απόσπασμα έπαιξε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και η Ναταλία Γερμανού πήρε σαφή θέση.

«Να καταπιώ μισό λεπτό. Θα σταθώ στη φράση της ότι “είμαστε μια ευρύτερη οικογένεια” και αυτό θα το κατανοήσω ότι όντως υπάρχει η οικογένεια του θεάτρου. Στην οικογένεια του θεάτρου, λοιπόν, κάποιοι νιώθουν την ανάγκη να προστατέψουν τους “συγγενείς” τους ηθοποιούς, κάποιοι άλλοι ένιωσαν μέσα από το κίνημα του #metoo την ανάγκη να τους τιμωρήσουν. Να πάρουν το μέρος των θυμάτων, που είναι κατ’ εμέ και το λογικό.

Ανάμεσα στους ανθρώπους αυτούς, οι οποίοι αυτή τη στιγμή είτε βρίσκονται στη φυλακή είτε το όνομά τους είναι στον εισαγγελέα και πρόκειται να εκδικαστούν οι υποθέσεις τους, ναι, υπάρχουν και ονόματα ανθρώπων οι οποίοι υπήρξαν πολύ καλοί ηθοποιοί. Συγχωρείστε μου που χρησιμοποιώ χρόνο παρελθοντικό. […] Αυτή τη στιγμή λίγοι θα σταθούν στο πόσο ωραία έπαιξε στην παράσταση. Δεν το θυμάται πια κανείς, γιατί δεν είναι της παρούσης.

Είπε η Ελισάβετ “όλοι μας δεν έχουμε αδυναμίες”; Μα, όλοι έχουμε αδυναμίες, αρκεί οι αδυναμίες μας να μην είναι ποινικά αδικήματα. Αδυναμίες έχουν όλοι οι άνθρωποι, αρκεί να μην μας οδηγούν στο να βλάπτουμε τόσο τραυματικά άλλους ανθρώπους και να μην μας οδηγούν στην Δικαιοσύνη οι αδυναμίες μας», τόνισε η Ναταλία Γερμανού.

«Σαν εκπομπή οφείλαμε να ζητήσουμε από την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου να μας μιλήσει αν ήθελε. Δεν ήθελε να δώσει συνέχεια στο θέμα, και αυτό απολύτως σεβαστό είναι», σημείωσε η Ναταλία Γερμανού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πηγή

Σχετικά

Back to top