Το Playboy υπόσχεται να σε κρατήσει ζεστό και στιλάτο

at 12:17 μμ
417
Το Playboy υπόσχεται να σε κρατήσει ζεστό και στιλάτο

Μπορεί η ευχή για “Καλό Χειμώνα” να είναι εντελώς άκυρη όταν διανύουμε τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου ώστε οφείλουμε να καταλήξουμε σε μία παραδοχή: Πώς το καλοκαίρι σιγά σιγά μας αποχαιρετά και πρέπει να αρχίσουμε να οργανωνόμαστε για το Φθινόπωρο που βρίσκεται προ των πυλών και τον Χειμώνα που θα ακολουθήσει.

Το Playboy γίνεται αρωγός αυτής της προσπάθειας.

Κάνει για σένα αυτό που είχες πραγματικά ανάγκη και δεν είναι άλλο από την ανανέωση της γκαρνταρόμπας, χωρίς να χάσεις το στιλ σου. Η συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 του Playboy καλύπτει όλο το εύρος των αναγκών σου και απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες.

Μακρυμάνικα μπλουζάκια, φούτερ, jacket, φόρμες, σκούφη, καπέλα, κασκόλ, κοσμήματα μέχρι και κούπα για να απολαμβάνεις τον ζεστό καφέ σου γραφείο ή την σοκολάτα όταν χουζουρεύεις την Κυριακή στο κρεβάτι. Η συλλογή του Playboy δε θα σε ανικανοποίητο. Η γκάμα είναι τεράστια σε βαθμό που καλύπτει και τον πιο απαιτητικό. 

Σε περίπτωση που δε μας πιστεύεις μπορείς να μπεις στο Playboy Shop και να παραγγείλεις αυτό που επιθυμείς, ενώ έχεις τη δυνατότητα να πάρεις μία ιδέα στην παρακάτω gallery.


Δειτε τις photo


Πηγή

Σχετικά

Back to top