Γιάννης Μπέζος: “Περιφέρουμε τους ηθοποιούς σαν μαϊμούδες σε όλες τις εκπομπές”

at 10:32 μμ
383
Γιάννης Μπέζος

“Δεν μπορείς να φέρνεις έναν ηθοποιό που εκτιμάς, ο οποίος έχει μια διαδρομή στο θέατρο και εμφανίζεται τώρα στην τηλεόραση, και να τον βγάζεις μετά σε εκπομπές να τον ρωτούν ανοησίες” ξεκαθαρίζει ο Γιάννης Μπέζος.

Ο Γιάννης Μπέζος παραχώρησε συνέντευξη στην δημοσιογράφο Έφη Θεοδώρου και το περιοδικό 7 Μέρες Tv με αφορμή τη συνέχιση της καλοκαιρινής περιοδείας για την παράσταση Οθέλλος, η οποία και θα παρουσιαστεί προσεχώς δις στο Ηρώδειο. Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής ηθοποιός ρωτήθηκε για τη νέα φουρνιά ηθοποιών και τον τρόπο αντιμετώπισης της τηλεόρασης σε αυτούς.

Σε ότι αφορά τους νέους ηθοποιούς, αυτούς που πιθανότατα έχουν προτεραιότητα το θέατρο και αποφεύγουν την τηλεόραση γιατί δεν ξέρουν πως θα καταλήξει το σενάριο που τους δείχνουν, πως μπορεί να τους πείσει κανείς να δουν το μέσο αυτό με άλλο μάτι;

Το θέμα είναι πως θα τους δει η ίδια η τηλεόραση. Δεν μπορείς να φέρνεις έναν ηθοποιό που εκτιμάς, ο οποίος έχει μια διαδρομή στο θέατρο και εμφανίζεται τώρα στην τηλεόραση, και να τον βγάζεις μετά σε εκπομπές να τον ρωτούν ανοησίες. Ο ηθοποιός δεν είναι προϊόν αναλώσιμο, να τον βγάζεις παντού. Είναι για να παίξει έναν ρόλο, να δημιουργήσει έναν κόσμο, να μιλήσει και πέντε φορές δημόσια και να τελειώσει η ιστορία. Εμείς έχουμε μείνει στα παλιά, παίρνουμε τους ηθοποιούς και τους περιφέρουμε σαν μαϊμούδες σε όλες τις εκπομπές.

Σας λέω ένα ακραίο παράδειγμα τώρα. Δεν θα δεχτούν οι ηθοποιοί που σέβονται τον εαυτό τους να κάνουν αυτό το πράγμα. Πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία. Και το λέω εγώ που είμαι ο παλιότερος στην τηλεόραση.
Πηγή

Σχετικά

Παναθηναϊκός: Ο Πρωταθλητής Ευρώπης επέστρεψε στην Ελλάδα – Χαμός στο αεροδρόμιο από 10.000 οπαδούς του Τριφυλλιού |

27 Μαΐου, 2024
Ο εφτάστερος επέστρεψε στην Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στην Ελλάδα με την έβδομη Euroleague στις πράσινες αποσκευές και ο κόσμος του τριφυλλιού…
Back to top