Βασιλική Μιλλούση – Λευτέρης Πετρούνιας: Βάφτισαν τις κόρες τους (Φωτό & Βίντεο)

at 8:31 μμ
360

Μια ξεχωριστή ημέρα είναι η σημερινή για την Βασιλική Μιλλούση και τον Λευτέρη Πετρούνια αφού βάφτισαν τα κοριτσάκια τους.  

Η μεγαλύτερη κόρη του ζευγαριού, που γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2019, πήρε το όνομα Σοφία, ενώ η μικρότερη που ήρθε στον κόσμο τον Δεκέμβριο του 2020 βαπτίστηκε Ελένη.  

Νονός της Σοφίας ήταν ο Χρήστος Μάστορας, ο οποίος μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία από το μυστήριο με το μαρτυρικό του που έγραφε: “νονός”.  

Από την άλλη, όπως είχε γίνει γνωστό πριν από λίγο καιρό, την μικρή Ελένη βάφτισαν ο στενός φίλος και συνεργάτης του Λευτέρη Πετρούνια, Γιάννης Κρικρής, και η κολλητή παιδική φίλη και συναθλήτρια της Βασιλικής, Θάλεια Παλιαρούτα. 

Η περήφανη μαμά, Βασιλική Μιλλούση, λίγο μετά το μυστήριο ανήρτησε δύο βίντεο με τον Λευτέρη Πετρούνια στο Instagram.  

“Λοιπόν, κάπου εδώ τελειώνει η βάφτισή μας. Ευχαριστούμε τους φωτογράφους μας, που μας φωτογράφισαν αυτή την όμορφη ημέρα με τις κούκλες μας.”, είπε η Βασιλική Μιλλούση.  

Να σημειώσουμε ότι η βάφτιση είχε θέμα τον κύκνο και ήταν όλα σε ροζ παλ και λευκές αποχρωσεις.  Το ζευγάρι ήθελε να διατηρήσει μια απλότητα σε όλα, με τους καλεσμένους να μην ξεπερνούν τους 90. 

Οι μπομπονιέρες ήταν ένα αρωματικό κεράκι με τα ονόματα των δυο κοριτσιών επάνω. Μετά το μυστήριο υπήρχε finger food και open bar με cocktail για να γιορτάσουν με τους αγαπημένους τους ανθρώπους και θεα τη θάλασσα τη βάφτιση των παιδιών τους!

Όλη την οργάνωση της βάφτισης είχε αναλάβει η Ιόλη Παπαδακη, δημιουργός του Magic Party (Instagram account @magicparty.gr).

 

Δείτε τα σχετικά στιγμιότυπα από το Instagram:

Πηγή

Σχετικά

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Παντρεύτηκαν μυστικά το απόγευμα της Κυριακής |

3 Οκτωβρίου, 2022
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος επισημοποίησαν τη σχέση τους. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος παντρεύτηκαν μυστικά,…
Back to top