Βαρύ Πένθος Για Τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο

at 8:22 μμ
374
Βαρύ Πένθος Για Τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο

Τις πιο δύσκολες ώρες της ζωής του βιώνει ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, αφού έφυγε από την ζωή η πολυαγαπημένη του μητέρα.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο δημοσιογράφος κοινοποιώντας στο Instagram μία φωτογραφία της μητέρας του και ένα κείμενο που «ραγίζει καρδιές».

«Καλό ταξίδι μάνα. Άντεξες. Κράτησες γερά. Από την δεκαετία του 50 μετανάστρια στο Βέλγιο, μέχρι και την τελευταία εικοσαετία όπου ξεπέρασες πολλά.

Εγκεφαλικά, εμφράγματα, πνευμονικά, ατυχήματα, τα ‘παιζες στα δάχτυλα πια. Τα ξεπέρναγες και πάντα επανερχόσουν. Όρθια. Στα πόδια σου. Μέχρι τελευταία στιγμή όρθια. Μέχρι και χθες που καθόσουν στην βεράντα και χάζευες την κίνηση. Ακόμα και στον χαμό του Βαγγέλη τα κατάφερες και έμεινες όρθια. Όπως έμαθα μετά από χρόνια από κάποιους “έπρεπε να αντέξω, για το άλλο μου παιδί” είχες πει… Μέχρι που τις τελευταίες μέρες με τον καύσωνα και την κάπνα από τις πυρκαγιές άρχισες να βαραίνεις. Και ξαφνικά σήμερα το πρωί αναρωτήθηκες “γιατί δε μπορώ να περπατήσω με άνεση;” ακολούθησε μια βαριά αναπνοή, το μεσημέρι μια ακόμα πιο βαριά και μετά ήσυχα, τέλος.

Χρόνια πριν γιορτάσαμε τα 90 σου. Τα Χριστούγεννα θα γιορτάζαμε τα 94. Γιατί πάνω απ’ όλα ξεπερνώντας τα πάντα, απέδειξες το όνομα σου: ΝΙΚΗ. Να μου φιλήσεις τον Βαγγέλη και την αδερφή σου που έφυγε κι εκείνη πριν 4 μήνες και στο έκρυβα προσεκτικά μέχρι και σήμερα που θα ανταμώσετε. Καλό ταξίδι, μάνα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου για τον θάνατο της μητέρας του:


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.

Πηγή

Σχετικά

Back to top