Πριγκίπισσα Ευγενία: Ο Σύζυγός Της Στην Ιταλία Με 3 Καλλονές

at 11:32 μμ
869
Πριγκίπισσα Ευγενία: Ο Σύζυγός Της Στην Ιταλία Με 3 Καλλονές

Δείτε φωτογραφίες της Πριγκίπισσας Ευγενίας

Πριν από περίπου τέσσερα χρόνια ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας σε έναν από τους πολυσυζητημένους βασιλικούς γάμους των τελευταίων ετών.

Πριγκίπισσα Ευγενία -Jack Brooksbank: Μας συστήνουν τον νεογέννητο γιο τους

Τον Αύγουστο του 2021 δημοσιεύματα θέλουν τον Jack Brooksbank να απατάει την Πριγκίπισσα Ευγενία στην Ιταλία και μάλιστα με… τρεις καλλονές!

Jack Brooksbank & Πριγκίπισσα Ευγενία ανήμερα του γάμου τους τον Οκτώβριο του 2018 /Φωτογραφία AP Images

O 35χρονος Βρετανός επιχειρηματίας εθεάθη σε πολυτελές γιοτ στην Ιταλία απολαμβάνοντας τη συντροφιά τριών πανέμορφων γυναικών, που όπως υποστηρίζει είναι φίλες του. Πρόκειται για τα διάσημα μοντέλα ιταλικής καταγωγής, Rachel Zalis, Maria Buccellati και Erica Pelosini.


Δείτε τις φωτογραφίες που… έβαλαν φωτιά στο Μπάκιγχαμ! /Φωτογραφίες Instagram

Σε μία από τις φωτογραφίες, που κυκλοφόρησαν ο Μπρούκσμπανκ φαίνεται να αγκαλιάζει το μοντέλο και influencer, Maria Buccellati, ενώ σε μία άλλη δίπλα του απεικονίζεται να κάνει ηλιοθεραπεία τόπλες η Pelosini.

Όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος ήταν απλά ένα επαγγελματικό ταξίδι, στο οποίο δεν τον συνόδευσε η Πριγκίπισσα, αφού έμεινε στη Βρετανία για να φροντίζει το πέντε μηνών μωράκι της.

Full in love η πριγκίπισσα Ευγενία: Το βίντεο για την επέτειο γάμου της!

Το ζευγάρι στην κηδεία του Πρίγκιπα Φιλίππου τον περασμένο Απρίλιο /Φωτογραφία AP Images

Η μητέρα της Πριγκίπισσας Ευγενίας, Sarah Ferguson, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή υπερασπίστηκε τον γαμπρό της, δηλώνοντας ότι είναι ένας από τους αγαπημένους της ανθρώπους. «Είναι σούπερ ήρωας. Τον φωνάζω James Bond. Έκανε απλά την δουλειά του εκεί ως ambassador του brand τεκίλας του George Clooney, αφού θα το προωθήσει στο γκαλά της Unicef στην Ιταλία», ανέφερε σε συνέντευξή της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.

Πηγή

Σχετικά

Tι φοράει η Τατιάνα στο Tlive σήμερα 24/5

Tι φοράει η Τατιάνα στο Tlive σήμερα 24/5

24 Μαΐου, 2021
Ξεκινάει άλλη μια εβδομάδα, μία ηλιόλουστη Δευτέρα σήμερα και η Τατιάνα Στεφανίδου πιστή στο ραντεβού με την επικαιρότητα μας υποδέχθηκε…
Back to top