Δανάη Λουκάκη: Η απάντηση της για το αν θα βαφτίσει το παιδί του Σωτήρη Κοντιζά

at 8:23 μμ
397

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα Real News, παραχώρησε η Δανάη Λουκάκη.

Η γνωστή και ως Παγώνα στις «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1, μίλησε για τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά, αλλά και για τον τρίτο κύκλο που θα δούμε από την νέα τηλεοπτική σεζόν.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα ότι θα υπάρξει και Τρίτη σεζόν. Ο τρίτος κύκλος στις Άγριες Μέλισσες μας μεταφέρει στην Ελλάδα της δικτατορίας. Κάποιοι άνθρωποι θα απομακρυνθούν από το χωριό και θα έχουμε άλλες εισόδους. Ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο οποίος έκανε την είσοδο του λίγο πριν κλείσει ο δεύτερος κύκλος της σειράς, θα καθίσει αρκετά στον τρίτο κύκλο, καθώς ο ρόλος του θα είναι πολύ σημαντικός. Συνολικά θα υπάρχει μια προστασία. Οι άρχοντες του χωριού θα κρατήσουν μία ισορροπία με την χούντα. Η τηλεοπτική Παγώνα σίγουρα θα αντιμετωπίσει επιπλέον θέματα με τα παιδιά, παρόλο που η ιστορία με τη Σοφούλα είχε αίσιο τέλος», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός.

Στη συνέχεια η Δανάη Λουκάκη απάντησε και στις φήμες που την θέλουν να βαφτίζει το παιδί του Σωτήρη Κοντιζά, αφού οι δύο τους διατηρούν πολύ καλές φιλικές σχέσεις.

«Με τον Σωτήρη είμαστε φίλοι εδώ και πάρα πολλά χρόνια, αλλά δεν ισχύει αυτό. Μάλλον χιούμορ ήταν. Δεν υπάρχει τέτοια εκκρεμότητα», ανέφερε η Δανάη Λουκάκη.

Πηγή

Σχετικά

Back to top