Φέτος γιορτάζουμε το Midsummer Night’s Dream με τα εσώρουχα του Playboy

at 10:42 πμ
1055
Φέτος γιορτάζουμε το Midsummer Night’s Dream με τα εσώρουχα του Playboy

Αποτελούσε χωρίς αμφιβολία το αγαπημένο party του Hugh Hefner. Εμπνευσμένο από το θεατρικό έργο του Ουίλιαμ Σαίξπηρ «Όνειρο Θερινής Νυκτός», πρόκειται για το πιο δημοφιλές party του Playboy και ένα από τα πιο επιτυχημένα όλων των εποχών. Ο μοναδικός κανόνας που είχε θέσει ο Πατριάρχης της οικογένειας του Playboy ήταν οι επισκέπτες να φορούν πιτζάμες ή εσώρουχα. Μάλιστα δεν λείπουν και οι παρουσίες με εσώρουχα που υπάρχουν μόνο στο φαντασιακό (αναφερόμαστε στις γυναίκες που δεν φορούν τίποτα παρά μόνο είναι βαμμένες με bodypainting).

Αμέτρητα ονόματα του καλλιτεχνικού, αθλητικού, πολιτικού κόσμου ήταν καλεσμένα, όπως οι George Clooney, Steve Martin, Gene Simmons, Wilt Chamberlain, Jim Carrey, Berry Gordy, Halsey ενώ αξιομνημόνευτη είναι η εμφάνιση της πρωτοεμφανιζόμενης Cameron Diaz που είχε κλέψει  την παράσταση τον Αύγουστο του 1998. Η πρόσκληση για το party ήταν το Άγιο Δισκοπότηρο της εποχής και όπως σοφά είχε δηλώσει ο φιλόσοφος Timothy Leary που είχε παρευρεθεί στο party το 1979: «Θεωρώ πως ο Hefner είναι ένας από τους μεγαλύτερους πολιτιστικούς επηρεαστές της Αμερικής».

Το Playboy σε συνεργασία με το brand εσωρούχων Yandy παρουσιάζει την Midsummer Night’s Dream συλλογή Playboy x Yandy. Θέλοντας να τιμήσει τα θρυλικά parties, η συνεργασία αποτελεί μία stylish ενσάρκωση του μυθικού event. Η συλλογή αποτελείται από γυναικεία εσώρουχα που θα λατρέψει κάθε γυναίκα και ταιριάζει σε κάθε τύπο γυναίκας. Από XS μέχρι 4Χ, η συλλογή αποτελεί ένα όνειρο για κάθε σωματότυπο.

Όπως ακριβώς ονειρευόταν ο Hef.


Πηγή

Σχετικά

Back to top