Νίκος Δούρος | Το νέο του videoclip και η συμμετοχή-έκπληξη με άρωμα Scorpions!

at 10:55 πμ
403
Νίκος Δούρος | Το νέο του videoclip και η συμμετοχή-έκπληξη με άρωμα Scorpions!

Με σταθερά και σίγουρα βήματα, ο Νίκος Δούρος παρουσιάζει το νέο του single, που κυκλοφορεί από την δισκογραφική εταιρεία Sonar Music. Πρόκειται για ένα τραγούδι με ροκ επιρροές, δυνατό στίχο και παλμό.

Με προσεκτικές ρεπερτοριακές επιλογές, αλλά και με ξεχωριστή χροιά, ο Νίκος Δούρος μας τραγουδά «Ζήσε στον κόσμο σου» και ανεβάζει την αδρεναλίνη σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα.

Τα γυρίσματα του video clip έγιναν σε ένα εγκαταλειμμένο κτήριο στην Κερατέα και στην παραλία Αναβύσσου. Μάλιστα, στα γυρίσματα συμμετείχαν μέλη του Harley Davidson Club Hellas, μεταξύ των οποίων και ο γνωστός drummer Mark Cross που έχει συνεργαστεί με τους Scorpions σε tour και συναυλίες ανά τον κόσμο.

«Ο Mark Cross, έδωσε τη δική του ροκ πινελιά στο videoclip και χαίρομαι πολύ που δέχτηκε να συμμετάσχει στα γυρίσματα, καθώς θεωρείται ένας από τους καλύτερους drummer στο κόσμο», τονίζει ο Νίκος Δούρος.

Την παραγωγή και τη σκηνοθεσία του συγκεκριμένου video clip επιμελήθηκε η εταιρεία παραγωγής PickCodes και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό και ακριβώς πάνω στο ύφος και το στυλ του εν λόγω τραγουδιού.


Πηγή

Σχετικά

Back to top