Ορφέας Παπαδόπουλος: “Έχω βιώσει άσχημες συμπεριφορές που τις αντιμετώπισα με την καθαρότητά μου”

at 10:58 μμ
419
Ορφέας Παπαδόπουλος

“Μεγαλώνοντας όλο και λιγότερες αρνητικές συμπεριφορές ανέχεσαι, όση ανάγκη για εργασία και αν έχεις” παραδέχεται ο Ορφέας Παπαδόπουλος.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Ορφέας Παπαδόπουλος στο Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Μαρία Σοφιανού. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο κομμάτι των καταγγελιών που ήρθαν στο φως το τελευταίο διάστημα για κακοποιητικές συμπεριφορές και σεξουαλικές παρενοχλήσεις στον χώρο του θεάτρου.

Ποια είναι η γνώμη σου για τις καταγγελίες που έγιναν στον χώρο του θεάτρου;

Αυτό το μήνυμα, του «μη φοβάσαι», που στέλνεται εδώ και κάποιους μήνες και δεν αφορά μόνο στο θέατρο, αλλά στις ζωές όλων, θέλω να πιστεύω πως είναι μόνο η αρχή! Δεν είναι το θέατρο το θέμα, αλλά ο άνθρωπος. Υπάρχουν πολλοί “χώροι” που δεν έχουν μιλήσει, με κάνει να απορώ αυτό. Τους περιμένουμε!

Έχεις βιώσει κακοποιητική συμπεριφορά από συνάδελφό σου;

Έχω βιώσει άσχημες συμπεριφορές, τις οποίες αντιμετώπισα με την καθαρότητά μου. Από ό,τι με έθιξε, απομακρύνθηκα, ίσως κάποιες φορές ετεροχρονισμένα, αλλά απομακρύνθηκα. Οι ακριβείς αντιδράσεις ποικίλλουν, αναλόγως την περίσταση. Η αλήθεια είναι πως μεγαλώνοντας όλο και λιγότερες αρνητικές συμπεριφορές ανέχεσαι, όση ανάγκη για εργασία και αν έχεις. Τον εαυτό μας πάντα κουβαλάμε.

Πιστεύεις ότι μετά από όλα αυτά ξημερώνει μια καλύτερη μέρα για το θέατρο;

Ελπίζω μια καλύτερη μέρα για όλη την κοινωνία.
Πηγή

Σχετικά

Back to top