Δε φεύγεις για παραλία χωρίς την Miami Beach συλλογή του Playboy

at 5:44 μμ
445
Δε φεύγεις για παραλία χωρίς την Miami Beach συλλογή του Playboy

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού. Με το σώμα στο γραφείο και το μυαλό στις διακοπές. Οι καλοκαιρινές άδειες έχουν ήδη κλείσει, η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και οι αποδράσεις του ΣΚ σε παραλίες είναι το πρόγευμα πριν το κυρίως γεύμα. Οι φετινές διακοπές θα είναι ξεχωριστές. Θα είναι οι πρώτες που θα φέρουν την ελευθερία μετά την επιδρομή του Covid-19. Οι πρώτες που θα θυμίζουν κανονικότητα διότι κακά τα ψέματα, εκείνες του 2020, στιγματίστηκαν από μάσκα και αντισηπτικό. 

Οκ, προχωράμε.

Οι φετινές διακοπές, λοιπόν, θα έχουν χρώμα και ρετρό διάθεση. Και οφείλουμε να βγούμε οργανωμένοι. Σε περίπτωση που δεν έχεις χρόνο για να κάνεις την κατάλληλη έρευνα αγοράς, το Playboy φρόντισε για σένα. 

Η Miami Beach συλλογή του Playboy δε θα σε αφήσει εκτεθειμένο. Πετσέτα ψάχνεις; Την έχεις. Καπέλο, θέλεις; Το έχεις. Τσάντα θαλάσσης, μαγιό, κοντομάνικο, σορτάκια και οτιδήποτε τραβάει η ψυχούλα σου, θα το βρεις στην καλοκαιρινή συλλογή του Playboy.

Μία συλλογή με ξεκάθαρη ρετρό διάθεση που θα γεμίσει χρώμα την γκαρνταρόμπα και το καλοκαίρι σου. Μπορείς να την παραγγείλεις εδώ.


Πηγή

Σχετικά

Back to top