«Βασικό ένστικτο» ζωντανά στην ιταλική τηλεόραση από την Paola Ferrari

at 5:56 μμ
479
«Βασικό ένστικτο» ζωντανά στην ιταλική τηλεόραση από την Paola Ferrari
Paola Ferrari: Και όμως σε μία άτυχη στιγμή της παρουσιάστριας αναβίωσε η διασημότερη σκηνή της ταινίας “Βασικό Ένστικτο”.

Μία από τις πιο άτυχες στιγμές είχε στον αέρα της εκπομπής της η Paola Ferrari. Φυσικά η εν λόγω σκηνή έγινε αμέσως viral, ενώ πολλοί από τους άνδρες θεατές μίλησαν για μια αναβίωση της διασημότερης σκηνής της ταινίας «Βασικό Ένστικτο».

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια που καλύπτει το Euro 2020 για την ιταλική τηλεόραση, σταύρωσε τα πόδια της την χειρότερη στιγμή, με την κάμερα να καταγράφει τα πάντα, ωστόσο η ίδια αρνείται από την πρώτη στιγμή πως δεν φορούσε εσώρουχο. Σε αντίθεση με την Σάρον Στόουν δηλαδή στην επίμαχη σκηνή.

Το περιστατικό

Η παρουσιάστρια της Rai φορούσε ένα μακρύ μαύρο φόρεμα και όταν έγινε το ατύχημα, πολλοί υποστήριξαν πως η 60χρονη δεν φορούσε καν εσώρουχο, με την ίδια να το αρνείται απαντώντας πως προτιμάει «την υγεία και την υγιεινή». Και συμπλήρωσε η Paola Ferrari: «Έγινε viral, χρησιμοποιούν περισσότερο το VAR γι’ αυτό το περιστατικό παρά για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Συνέβη, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό»

Το θέμα πήρε κι άλλες διαστάσεις όταν κάποιοι υποστήριξαν ότι κάπου… στο πλάνο διακρίνεται κι ένα τατουάζ πεταλούδας, με την Ferrari να το αρνείται και αυτό, υποστηρίζοντας: «Μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως δεν έχω τατουάζ πεταλούδας, δεν πετάω τόσο ψηλά».

Σε ό, τι αφορά τις συγκρίσεις με την Σάρον Στόουν, η παρουσιάστρια τόνισε: «Είναι λίγο τραβηγμένο, αφού εκείνη είναι μια από τις πιο sexy γυναίκες του κόσμου».

Δείτε το βίντεο

Πηγή

Σχετικά

Back to top