Η Taylor Swift ανακοίνωσε την κυκλοφορία του “Red (Taylor’s Version)” και δεν μπορούμε να περιμένουμε

at 2:25 μμ
463
Η Taylor Swift ανακοίνωσε την κυκλοφορία του "Red (Taylor's Version)" και δεν μπορούμε να περιμένουμε


Η Taylor Swift συνεχίζει την επανηχογράφηση των άλμπουμ της και τον Νοέμβριο θα μπορέσουμε να απολαύσουμε το “Red (Taylor’s Version).

Η Taylor Swift συνεχίζει τον αγώνα της για να αποκτήσει και πάλι τα master των τραγουδιών της και ανακοίνωσε ποιο από τα, ήδη, επιτυχημένα άλμπουμ της θα είναι αυτό που θα επανακυκλοφορήσει στη συνέχεια. Η pop σταρ ανακοίνωσε μέσω μίας ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι στις 19 Νοεμβρίου 2021 θα μπορέσουμε να απολαύσουμε την δική της εκδοχή του τέταρτου προσωπικού της άλμπουμ “Red”.

Με την κυκλοφορία του “Fearless (Taylor’s Version)” απέδειξε πως αυτή της η προσπάθεια έχει πολλούς υποστηρικτές. Το άλμπουμ έφτασε στο Νο.1 σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Αυστραλία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Καναδάς και Μεγάλη Βρετανία. Ταυτόχρονα με την επιτυχία αυτής της επανακυκλοφορίας, που περιείχε και τραγούδια που δεν είχε κυκλοφορήσει τότε η 31χρονη Taylor, το πρωτότυπο άλμπουμ “Fearless” έπαψε να υπάρχει μέσα στις παγκόσμιες λίστες με τα άλμπουμ.

Με τοRed (Taylor’s Version), η Swift ετοιμάζεται να κάνει κάτι παρόμοιο. Όπως ανακοίνωσε το άλμπουμ θα αποτελείται από όλα τα τραγούδια που θα έμπαιναν από την αρχή στο άλμπουμ και ο συνολικός αριθμός αυτών θα είναι 30(!). Μάλιστα, ανάμεσά τους θα είναι και η κυκλοφορία ενός 10λεπτου κομματιού.

Οι φανς πιστεύουν ότι αυτό είναι το “All Too Well”. Το fan-favourite κομμάτι αποτελεί, ίσως, ένα από τα αριστουργήματα της νεαρής τραγουδοποιού και σε συνέντευξή της είχε δηλώσει ότι υπάρχει μία εκδοχή του κομματιού που είναι δέκα λεπτά.

Πηγή

Σχετικά

Back to top