Το εξώφυλλο του Playboy Ιουνίου 1967 απέκτησε τη δική του συλλογή ρούχων

at 2:17 μμ
478
Το εξώφυλλο του Playboy Ιουνίου 1967 απέκτησε τη δική του συλλογή ρούχων

Η limited-edition συλλογή του Playboy, που περιλαμβάνει εξώφυλλα του περιοδικού απευθείας από το πλούσιο αρχείο του brand, συνεχίζεται, με νέες κυκλοφορίες. Αυτό το μήνα θυμόμαστε τον Ιούνιο του 1967 και το θρυλικό cover με τον σοφιστικέ λαγό του Playboy.

Πίσω από το λαμπερό λαγουδάκι μας, οι σελίδες του τεύχους Ιούνιος 1967 περιλαμβάνουν ένα εικονογραφημένο Bond Girls σε συνδυασμό με λέξεις του μυθιστοριογράφου Roald Dahl και την Playmate Ιουνίου 1967 Joey Gibson. Ένα κορίτσι που ήρθε από την Καλιφόρνια και δούλευε ως βοηθός υπνωτιστή. 

Η περιορισμένη συλλογή του Playboy που θα συναντήσεις στο Playboy Shop και μπορείς να την παραγγείλεις άμεσα, περιλαμβάνει T-Shirt σε μπλε, κίτρινο και λευκό χρώμα και ένα hoodie σε κίτρινο χρώμα.

Με καλοκαιρινή διάθεση, η νέα συλλογή του Playboy σε βάζει σε mood καλοκαιριού και ντύνει τις εξόδους σου στην πόλη. Είτε αυτή θα γίνει για μία μπύρα στο κέντρο της πόλης, είτε για προβολή σε θερινό σινεμά.

Μπορείς να τσεκάρεις τη συλλογή εδώ και να παραγγείλεις αυτό που επιθυμείς.


Πηγή

Σχετικά

Νέο τραγούδι από τον Καναδό the Weeknd

10 Αυγούστου, 2021
Του Ιωσήφ Αβράμογλου Νέο τραγούδι παρουσίασε ο τραγουδιστής και συνθέτης Weeknd, γεννημένος το 1990 στο Τορόντο του Καναδά. Τίτλος του…
Back to top