Η Playboy x Duke & Dexter συλλογή φέρνει φινέτσα και ελευθερία στο στιλ σου

at 1:14 μμ
566
Η Playboy x Duke & Dexter συλλογή φέρνει φινέτσα και ελευθερία στο στιλ σου

Το 2015 ο Archie Hewlett πήρε τη μεγάλη απόφαση να ιδρύσει το δικό του brand. Έμπνευση αποτέλεσε το πάθος του για τα ανδρικά premium παπούτσια και η αγάπη του για το περιβάλλον. Ο Βρετανός επιχειρηματίας δημιούργησε την Duke & Dexter, ένα brand υποδημάτων που εδρεύει στη Μεγάλη Βρετανία και συγκεκριμένα το Λονδίνο. 

Τα Duke & Dexter παπούτσια είναι χειροποίητα και η μάρκα είναι γνωστή για τη χρήση υλικών με βιώσιμη πηγή. Από το 2015 μέχρι σήμερα, μετράει αμέτρητες συνεργασίες και έχει λάβει διεθνή αναγνώριση σε περισσότερες από 120 χώρες παγκοσμίως. Οι Snoop Dogg, David Beckham, Justin Timberlake και Ryan Reynolds είναι μεταξύ των ανδρών που έχουν τιμήσει την D & D ενώ αξίζει να σημειωθεί πως με τον rapper έχουν δημιουργήσει μία περιορισμένη συλλογή από loafers το 2019.

Ωστόσο σήμερα ήρθε η μεγάλη στιγμή για το brand που τα κεντρικά του γραφεία στεγάζονται σ’ ένα τετραώροφο κτίριο στην 25 Elizabeth Street του Λονδίνου. Ήρθε η στιγμή της συνεργασίας με το μεγαλύτερο ανδρικό brand του πλανήτη, το Playboy. Πρόκειται για μία περιορισμένη έκδοση από loafers και η συλλογή φέρνει το glamour και την ελευθερία στις ζωές μας, συνοδευόμενη από ποιότητα, άνεση και φινέτσα.

Όσο για την τιμή; Θα τα βρεις στα 320 δολάρια και μπορείς να τα παραγγείλεις από το Playboy Shop.


Δειτε τις photo


Πηγή

Σχετικά

Back to top