Ανακωχή ανάμεσα σε Αλέξη Παππά και Ηλία Μπόγδανο για χάρη της ασυλίας

at 10:34 μμ
574
Survivor: Ανακωχή ανάμεσα σε Αλέξη Παππά και Ηλία Μπόγδανο για χάρη της ασυλίας

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor ο Αλέξης Παππάς και ο Ηλίας Μπόγδανος παραλίγο να πιαστούν στα χέρια, μετά την έντονη λεκτική επίθεση του ηθοποιού στον τραγουδιστή. Οι τόνοι ανέβηκαν απότομα, με τον Ηλία Μπόγδανο να χάνει τον αυτοέλεγχο και να ξεσπά, χρησιμοποιώντας απρεπείς χαρακτηρισμούς την ίδια στιγμή που ο Αλέξης Παππάς τον παρακολουθούσε ατάραχος και συνέχιζε να μιλάει.

Σήμερα, ξημέρωσε μια νέα ημέρα, γεγονός που έχουν συνειδητοποιήσει οι παίκτες της κόκκινης ομάδας και έτσι αποφάσισαν να λύσουν τις διαφωνίες τους και να γυρίσουν σελίδα, προκειμένου να πάνε όσο το δυνατόν πιο ήρεμοι στον αγώνα ασυλίας. Οι ήττες του τελευταίου διαστήματος φαίνεται πως έχουν επηρεάσει πολύ την ψυχολογία της ομάδας.

Έτσι, στο αποψινό επεισόδιο ο Αλέξης Παππάς πήρε την πρωτοβουλία να συζητήσει με τον Ηλία Μπόγδανο αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, ώστε να είναι όλοι ενωμένοι και αγαπημένοι στο αγώνισμα της ασυλίας.

Πηγή

Σχετικά

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: “Μου πρότεινε 25.000 ευρώ για να κάνω κάτι μαζί του, είναι ό,τι πιο χυδαίο έχω ακούσει”

27 Αυγούστου, 2021
Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο περιοδικό ΟΚ! Και τον Γιάννη Πουλόπουλο. Το γνωστό μοντέλο μεταξύ άλλων αποκάλυψε…
Back to top