Ποζάρει στο σπίτι της μετά από καιρό και είναι απλά υπέροχη!

at 10:15 μμ
583
Μαίρη Χρονοπούλου: Ποζάρει στο σπίτι της μετά από καιρό και είναι απλά υπέροχη!

Από τις πιο γοητευτικές  chic και ταλαντούχες ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου, θα μείνει για πάντα στις καρδιές όλων μέσα από τους ρόλους της και τα τραγούδια της, στις πιο γνωστές ελληνικές ταινίες. Η Μαίρη Χρονοπούλου παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια είχε κάποια προβλήματα με την υγεία της, για τα οποία έχει μιλήσει πολλές φορές, είναι πλέον πολύ καλύτερα και αυτό φαίνεται από τις φωτογραφίες που θα δεις παρακάτω.

Η Μαίρη Χρονοπούλου είχε πει το Νοέμβριο του 2020 για την κατάσταση της υγείας της στη εφημερίδα Secret:  «Είμαι πολύ καλύτερα. Είμαι μια χαρά. Κάνω φυσικοθεραπείες. Με ανέλαβαν κάτι γιατροί του ιατρικού κέντρου, ο νευρολόγος Γ. Παπανδρέου και οι ορθοπεδικοί κ. Νικολάου και κ. Μπουσγάς, αλλά και ο πνευμονολόγος Μιχάλης Σιμιατάκης. Μπορώ πλέον να σηκώνομαι, να περπατάω και να κινούμαι πιο άνετα. Αυτός που πραγματικά με σήκωσε ήταν ο φυσιοθεραπευτής μου, ο κύριος Κώστας Γλάρος.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας και ο Μάκης Δελαπόρτας επισκέφθηκαν σήμερα την αγαπημένη ηθοποιό στο σπίτι της και όπως βλέπεις στις φωτογραφίες ήταν απλά υπέροχη! “Ένα πανέμορφο ζεστό βράδυ στο σπίτι της λατρεμένης μας φίλης Μαίρης Χρονοπούλου που δίνει μαθήματα ζωής….Μαζί με τον αγαπημένο μου φίλο Μάκη Δελαπόρτα.. Σεβόμαστε την προηγούμενη γενιά από μας και της οφείλουμε πολλά”… έγραψε ο πρόεδρος του ΣΕΗ κάτω από τις φωτογραφίες τους

Πηγή

Σχετικά

Back to top