Αντζελίνα Τζολί: Κορυφώνεται η κόντρα με τον Μπραντ Πιτ

at 9:35 μμ
444

Κυριολεκτικά σε πόλεμο του “κυρίου και της κυρίας Σμιθ” μετατρέπει τη διαδικασία διαζυγίου της με τον Μπραντ Πιτ η Αντζελίνα Τζολί η οποία, ενώ πλησιάζει η ημέρα της δίκης για το διαζύγιο εκείνη υποστηρίζει ότι έχει αποδείξεις για ενδοοικογενειακή βία από την πλευρά του τέως συζύγου της. Μάλιστα, στην πολυαναμενόμενη δίκη για το δικαζύγό τους μπορεί να περιλαμβάνεται μαρτυρία από τα τρία ανήλικα παιδιά τους αλλά και μαρτυρία σχετικά με ισχυρισμούς για ενδοοικογενειακή βία.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που έχει στην κατοχή του το The Blast, η Αντζελίνα Τζολί έχει καταθέσει αρκετά έγγραφα όπου κάνει ξεκάθαρο ότι είναι έτοιμη και πρόθυμη να προσφέρει αποδείξεις για να στηρίξει τις κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία στη διάρκεια της δίκης για το διαζύγιο κατά του Μπραντ Πιτ. Μαζί με τη μαρτυρία της Τζολί, είναι και ξεχωριστό έγγραφο σχετικά με την κατάθεση από τα τρία ανήλικα παιδιά του ζευγαριού. Τόσο ο Μπραντ όσο και η Αντζελίνα πρέπει να πάρουν την άδεια του δικαστηρίου προκειμένου να περιλάβουν τη Σιλό, τον Νοξ και τη Βίβιαν στη διαδικασία διαζυγίου. Οι Μάντοξ, Ζαχάρα και Παξ μπορεί να κληθούν να καταθέσουν αλλά είναι ήδη ενήλικες και δεν χρειάζονται γονική συναίνεση.

Αν και ποτέ δεν έχει γίνει επίσημα κάποια ενέργεια εναντίον του Πιτ σχετικά με τους ισχυρισμούς, αυτοί θα μπορούσαν να αναθεωρηθούν στο δικαστήριο καθώς η Τζολί συνεχίζει να διαπραγματεύεται τους όρους του διαζυγίου τους. Έχει αναφερθεί ότι ο Πιτ διεκδικεί το 50/50 της επιμέλειας των ανήλικων παιδιών, με την Αντζελίνα να δίνει μάχη για τη φυσική κηδεμονία. Ακόμη δεν έχουν καθοριστεί μία προηγούμενη συμφωνία για την επιμέλεια και μία τελική κρίση στο διαζύγιό τους και το πρώην ισχυρό ζευγάρι αναμένεται να βρεθεί αντιμέτωπο στο δικαστήριο.

Πηγή

Σχετικά

Τα πιο καμένα της Τρίτης

11 Οκτωβρίου, 2022
Γελάστε παιδιά! Τσάμπα είναι! Τετάρτη σήμερα και το mood είναι κάπως βαριεστημένο, αφού βρισκόμαστε στη μέση της εβδομάδας και έχουμε…
Back to top