Ο Balenciaga θα μας ξαναβάλει στα clubs μετά την πανδημία με rave προθέσεις

at 10:07 πμ
93
Ο Balenciaga θα μας ξαναβάλει στα clubs μετά την πανδημία με rave προθέσεις

Αμέσως μόλις ξεμπερδέψουμε με την πανδημία, είμαστε κάτι παραπάνω από έτοιμοι να μετατρέψουμε τον πλανήτη σε ένα τεράστιο πάρτι. ΟΚ, ίσως να μη μπορούμε μόνοι μας, αλλά με τη βοήθεια της Balenciaga κάτι γίνεται.

Ο Demna Gvasalia έχει σχεδιάζει μια capsule συλλογή που λάμπει στο σκοτάδι και είναι ιδανική για όποιον θέλει να μη χάνεται στο πλήθος ούτε λεπτό, τη στιγμή που θα ξανανοίξουν τα club. Η συλλογή περιλαμβάνει t-shirts, pool slides, καπέλα και κάλτσες με λαμπερά logo και μια από τις πιο αναγνωρίσιμες μασκότ της rave κουλτούρας: τον smiley.
Όπως είναι λογικό, δεδομένης της ιστορίας του smiley (κάτι από παιδική τηλεόραση, κάτι από ανυπακοή, acid, 80s και Forrest Gump), κάποιοι θα δυσαρεστηθούν από αυτή τη συλλογή – ιδίως οι πολύ σκληροί για να πεθάνουν ravers που έχουν βαρεθεί να υιοθετούν τα luxury brands τα βασικά σύμβολα της κουλτούρας τους, να τα «πετούν» σαν logos πάνω σε ρούχα και να τα πωλούν σε αστρονομικές τιμές. Στο μεταξύ, δεν έχουν άδικο.

Από την άλλη, αυτό δεν κάνουν πάντα τα luxury brands; Φτιάχνουν πάντα υπετιμημένα items και απλώς τα πουλούν. Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και αν κάποιος καθόλου εξοικειωμένος με τη rave αγοραστής, ψηθεί να μπει στο πρώτο κλαμπ που θα μπορέσει να πατήσει το πόδι του, μετά την πανδημία, με κάλτσες που μετατρέπουν σε spotlight κυριολεκτικά το κάθε του βήμα, it’s okay. Μπορεί να βρει τη συλλογή εδώ.


Πηγή

Σχετικά

Back to top