Η Χριστιάνα Αριστοτέλους αποκάλυψε στην εκπομπή της κακοποίηση που δέχτηκε

at 1:56 μμ
462
Η Χριστιάνα Αριστοτέλους αποκάλυψε στην εκπομπή της κακοποίηση που δέχτηκε

Νιώθει έτοιμη να μιλήσει για όσα βίωσε στο παρελθόν

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Εμβρόντητοι οι τηλεθεατές παρακολουθούσαν την εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους στον Αlpha Κύπρου, «Με αγάπη Χριστιάνα», όταν η παρουσιάστρια είχε για καλεσμένη της, την ηθοποιό Ειρήνη Καραγιώργη, η οποία προέβη σε αποκαλύψεις σχετικά με τα κοπιάσει που βίωσε σε σχέση της στο παρελθόν.

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους άδραξε την ευκαιρία και αποκάλυψε κομμάτι από όσα δήλωσε και ίδια. Ενώ δεν δίστασε να αναφέρει ότι έχει αποφασίσει ότι πολύ σύντομα θα μιλήσει κι αυτή για την δική της εμπειρία.  

«Πιστεύω πως οποιος θέλει να μοιραστεί κάτι που έχει ζήσει να το κάνει. Είναι μεγάλο όφελος για όλους μας. Ακόμα και ένας άνθρωπος να βοηθηθεί . Διότι μπορεί να είναι η κόρη σου, η κόρη μου…»

«Κάνω ζέσταμα και εγώ. Γιατί να σου πω κάτι;  Ο κάθε ένας από εμάς έχει περάσει κάποια πράγματα. Και εμένα μέσα στο δικό μου το μυαλό το τελευταίο διάστημα, όχι  γυροφέρνει κάτι… κάποια φάση πολύ σύντομα έχω αποφασίσει ότι θέλω να μιλήσω για κάτι, γιατί είναι αυτό που είπα και πριν, ακόμη και ένας άνθρωπος να βοηθηθεί μέσα από μια δική σου εμπειρία το θεωρώ πραγματικά μεγάλο».

Σε παλαιοτερη συνέντευξη της στο «Βeautiful People», η Χριστιάνα Αριστοτέλους, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε και για την λεκτική βία που βίωσε, όταν ήταν μπροστά σε περιστατικό και πως αντέδρασε.

Ηίδια δήλωσε μεταξύ άλλων, τονίζοντας ότι δεν έχει πέσει ποτέ θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης:

«Έτυχε να ήμουν μπροστά σε ένα πολύ άσχημο περιστατικό που είχε να κάνει με λεκτική βία και αντέδρασα αμέσως. Αντέδρασα έντονα, δεν άφησα αυτό το οποίο συνέβαινε να συνεχίσει. Έχει να κάνει, όμως, με τη θέση στην οποία βρίσκεται τη συγκεκριμένη στιγμή. Μπορούσα να το κάνω  και να ακουστώ, μπορούσα να βάλω τα πράγματα στη θέση τους τη δεδομένη στιγμή. Αν ήμουν πιο μικρή, πάλι θα αντιδρούσα, αλλά ίσως να μη μετρούσε τόσο αυτό που έλεγα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πηγή

Σχετικά

Back to top