«Καλλιτέχνης» | Το ζεϊμπέκικο – ξέσπασμα του Μάκη Δημάκη!

at 1:55 μμ
508
«Καλλιτέχνης» | Το ζεϊμπέκικο - ξέσπασμα του Μάκη Δημάκη!

Έχοντας ως μόνο «όπλο» τη φωνή του, σε μουσική του Κωνσταντίνου Σαμλίδη και στίχους του Δημήτρη Χαϊδούτη, ο Μάκης Δημάκης, μέσα από τα βάθη της καρδιάς του, δίνει τη δική του «μάχη» για κάθε «Καλλιτέχνη»!

Πώς αισθάνεται ένας καλλιτέχνης που εδώ και έναν χρόνο η φωνή του έχει «σιγήσει», με τους χώρους διασκέδασης να παραμένουν ερμητικά κλειστοί και με χιλιάδες εκπροσώπους της τέχνης, τραγουδιστές, ηθοποιούς, μουσικούς, κ.α, να είναι άεργοι-άνεργοι και ποιος πραγματικά νοιάζεται για την επιβίωσή τους;

Ένα αυθεντικό ζεϊμπέκικο που καταγράφει μέσα από στίχους, τον ρυθμό του, αλλά και τη φωνή του Μάκη Δημάκη τα όσα άσχημα συναισθήματα και δύσκολες συνθήκες βιώνουν οι καλλιτέχνες! Ένα κοινωνικό τραγούδι που από το πρώτο κιόλας άκουσμά του συγκινεί!

Ο Μάκης Δημάκης είναι αυτός ο «Καλλιτέχνης» που τραγουδάει όλα όσα θέλει να πει κάθε Καλλιτέχνης.

«Κλείσαν τα φώτα της σκηνής, τα σύνορα της τέχνης, δεν είναι πια της εποχής, να είσαι Καλλιτέχνης. Πεθαίνει ο πολιτισμός, μαζί κ’οι άνθρωποί του, κι αυτός που τ’αποφάσισε, έτσι απλά ντροπή του»!


Πηγή

Σχετικά

Κατερίνα Μακαβού | Νέο άλμπουμ

Κατερίνα Μακαβού | Νέο άλμπουμ

6 Οκτωβρίου, 2020
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΚΑΒΟΥ Νέο album “Άνθρωποι” Λίγο μετά την κυκλοφορία των δύο επιτυχημένων single, προάγγελων του νέου της album, «Τα χέρια…
Back to top