Ο Δημήτρης Παπανώτας απαντά στην «μπέμπα» Αφροδίτη Γραμμέλη

at 9:05 μμ
477
Δημήτρης Παπανώτας

Όσα έγραψε αιχμηρά ο Δημήτρης Παπανώτας για την Αφροδίτη Γραμμέλη!

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Δημήτρης Παπανώτας θέλησε να δώσει την δική του απάντηση το απόγευμα της Τετάρτης στην Αφροδίτη Γραμμέλη. Η δημοσιογράφος είχε αναφερθεί στον ίδιο, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, μέσα από τον αέρα του Pop Up!

Πιο συγκεκριμένα, η Αφροδίτη Γραμμέλη είχε προβεί στην έκφραση ενός σχολίου για την ηλικία του δημοσιογράφου και συνεργάτη της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day. «Εμένα οι γονείς μου με έχουν μάθει να σέβομαι τους μεγάλους, σε ηλικία, ανθρώπους».

Έτσι, ο Δημήτρης Παπανώτας ήρθε να δώσει μια πληρωμένη απάντηση στα social media. «….είπε η μπέμπα!!!!!!!!!!!!! Αν απαντήσω στο ανήλικο λέτε να με πάει δικαστικά???!!!! Ου γαρ έρχεται μόνο Αφροδιτουλίτσα … Και τελικά ούτε για γραμματέας μου δε θα έκανες. Δε συνεργάζομαι με ανθρώπους που το χιούμορ τους αγγίζει θερμοκρασίες Ανταρκτικής…».

Λίγα λεπτά, ωστόσο, μετά την δημοσίευση της, ο Δημήτρης Παπανώτας επέλεξε να κατεβάσει την συγκεκριμένη ανάρτηση από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μια κόντρα που… μόλις άρχισε ανάμεσα στους δυο δημοσιογράφους του ALPHA.
Πηγή

Σχετικά

Back to top