Ελένη Πετρουλάκη: Η σπάνια φωτογράφιση με τις 4 κόρες της (pics)

at 15 Μαρτίου, 2021
400

Η Ελένη Πετρουλάκη φέτος θα γιορτάσει τα 50α γενέθλια της και κατά κοινή ομολογία παραμένει μία καλλονή.

Η διάσημη μαμά είναι ενεργή στα social media και οι περισσότερες αναρτήσεις της αφορούν τη δουλειά της, tips γυμναστικής και διατροφής για τις διαδικτυακές της φίλες και σπάνια στιγμιότυπα με τα παιδιά της.

Παντρεμένη εδώ και χρόνια με τον Ίλια Ίβιτς, το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια. Οι τέσσερις κόρες τους είναι η 16χρονη Άννα-Μαρία, οι 14χρονες δίδυμες Θεοδώρα και Μίλα και η 11χρονη Ιλιάνα.

Τα κορίτσια έχουν πια μεγαλώσει πολύ και όπως είδαμε και στην τελευταία ανάρτηση της γυμνάστριας μερικές ημέρες πριν, είναι όλες τους κούκλες. Τη φωτογραφία δημοσίευσε η Ελένη Πετρουλάκη με αφορμή τις γιορτινές ημέρες. Η διάσημη μαμά κάθεται στη σκάλα του σπιτιού της φορώντας ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα κι έναν κόκκινο σκούφο και πίσω της κάθονται τα τέσσερα κορίτσια.

Πηγή

Σχετικά

Διεθνείς Μουσικές Ημέρες στην Καλαμάτα

21 Νοεμβρίου, 2020
Ξεκινούν την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου οι Διεθνείς Μουσικές Ημέρες Καλαμάτας. Το φεστιβάλ κλασικής μουσικής πραγματοποιείται φέτος για τέταρτη φορά. Φιλοξενεί…

Δωρεάν ημερίδα με τίτλο «Δημιουργική Γραφή και Εκπαίδευση: Έμπνευση – Δημιουργία – Μάθηση»

8 Φεβρουαρίου, 2023
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης. O ρόλος της Δημιουργικής Γραφής στο σύγχρονο σχολικό περιβάλλον, σε ποικίλα γνωστικά αντικείμενα, αποτελεί το…
Back to top